Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 15. 1. 2018. at 12:32, Juanito рече

А је л то важи само за жене и шминкање или не волите (ви који не волите) било какво “шминкање” било чега? На пример, да ли не волите поклон који је лепо упакован? Да ли не волите гитару која је лепо обојена и украшена? Да ли не волите ауто који је фино воскиран након прања?

Expand  

Генерално ме то смара али ако некоме значи онда се потрудим. Летос ме тип у перионици скоро наговорио да воскира ауто а будући да сам знао да је претходни власник то радио и није било ни скупо нити би се отегло, сложио сам се некако чисто да видим шта ће да ураде.

Ја сам можда изузетак јер сам оптерећен децом и све друго ми је на десетом месту. Ево данас је ауто и споља и изнутра ужас у сваком погледу, након снега, кише и блата и нас шесторо које сам синоћ довезао са села. И такав ће и остати још десетак дана сигурно а можда и више...

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 13:45, Phoebe рече

Jao Snex , promašile smo temu 

Expand  

ма нисмо него ме мрзи да тражим ону, можда би било добро да се теме споје  и измени се наслов у "свако пита сваког" :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 12:53, Снежана рече

да ли сте некада мушкарца изложиле тесту, изашле без шминке, апа- драпа, у најгорем могућем издању? :)

Expand  
  On 2. 8. 2017. at 20:13, Vladan3 рече

На једном од наших првих излазака она реши да изађе у кућној варијанти тј. потпуно безвезе обучена, са неком тегет избледелом блузом опасаном у стару црвену тренерку, коса офрље завезана, старе ципеле... То је био као неки тест за мене, неки као псеудомонашки трип, парафразирам: ја ћу да обучем шта хоћу, баш ме брига шта ће људи да кажу, битно је оно унутра (а између редова за мене: ти би то бар требало да знаш)... Када сам је видео нисам био баш претерано срећан али сам решио да је пустим, да видим шта хоће да каже тиме. Касније ми је рекла да ме је пред састанак гледала са капије како намештам кошуљу испред аута и питала се шта хоћу и зашто мислим да покушавам нешто око ње. Знао сам да воли чипс и швепс и купим огромну ХХL кесу чипса и наручим два швепса. А изашли смо у неку добру винарију која јој се свидела због атмосфере где су се пила и дегустирала добра вина и служили су остало чисто реда ради. Нас двоје су изгледа отрпели само зато што смо били чудни :-)

Expand  

И ја је после оженио :)

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 13:52, Phoebe рече

Da li volite vaše žene?

Expand  

Kao sebe samog :)

26172390_10215097608976429_4536660347918

Подели на овим сајтовима

Uglavnom me nikad nije zanimalo da se šminkam, a onih nekoliko puta što sam probala nije mi se svidelo što ne mogu prosto da protrljam oči, umijem se usput, takve stvari.

Ne volim to što postoji očekivanje da će žene biti bar diskretno našminkane u većini prilika, a da toga nema zaista ne bih ni razmišljala o tome. Svakako nemam ništa protiv da se šminka ko god želi i voli.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 13:20, Ronald рече

Generalno sve zavisi od zene do zene, jak makeup nekim zenama fenomenalno stoji,  zavisi ko to radi i kako radi, od crta lica itd. Sta mislis o ovoj Avokado?12ef75b81f3e79335044813ef8a70f2f--easy-glam-makeup-sexy-makeup-ideas.jpg.74c7a3c1de54ed39f04a9cfee455b532.jpg

Expand  

ово је сценска шминка, шминка за сликање, у природи би са оваквом шминком изгледала као да јој је молер глет масу набацио, и то је у ствари најтужније, девојчице, девојке виде овако неку слику па кад у природи покушају да ископирају изгледају као њујоршки транвестити.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 14:10, Paradoksologija рече

Ne volim to što postoji očekivanje da će žene biti bar diskretno našminkane u većini prilika, a da toga nema zaista ne bih ni razmišljala o tome.

Expand  

“Очекивање” старо колико и људска врста...

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 14:15, Снежана рече

ово је сценска шминка, шминка за сликање, у природи би са оваквом шминком изгледала као да јој је молер глет масу набацио, и то је у ствари најтужније, девојчице, девојке виде овако неку слику па кад у природи покушају да ископирају изгледају као њујоршки транвестити.

Expand  

Pokusavaju i neke djevojke da se oblace kao neki top modeli ali jednostavno im ne stoji i to je to, nije ni sa sminkom drugacije. Na primer nasa najbolja manekenka svih vremena Natasa Vojnovic je sposobna za sve transformacije i na slikama izgleda ekstra, cak i uzivo kad se tako sredi, dok bez sminke, nista. Medjutim jednu djevojcicu koju znam, i koja treba da pocne da radi za jednu modnu agenciju, pa realno upravo je uzivo mnogo ljepse sa scenskom sminkom.

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 13:49, Ronald рече

Jeste Dzu ali jednostavno neki ljudi nemaju smisla za estetiku.

Expand  

Не разумем какве ово везе има са ониме што сам написала. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Da na celu priču dodamo i to da ekstremnim budženjem stavljate na sebe metu za rekreativne lovce. ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 14:04, Vladan3 рече

И ја је после оженио :)

Expand  

Ma nama su nametnuti takvi standardi da moramo ovo , moramo ono, sve može da bude na mestu, ali bez šminke nikako, odmah si zapuštena. Kako smo glupi pa nasedamo, ali neka radi šta ko hoće. Da sam muško, ne bih jeo puder i ruž i verovatno se ne bih nikad oženio. Voleo bih onako ženu od duha i sa vatrom u očima, i da je Srpkinja

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 14:28, Phoebe рече

Ma nama su nametnuti takvi standardi da moramo ovo , moramo ono, sve može da bude na mestu, ali bez šminke nikako, odmah si zapuštena. Kako smo glupi pa nasedamo, ali neka radi šta ko hoće. Da sam muško, ne bih jeo puder i ruž i verovatno se ne bih nikad oženio. Voleo bih onako ženu od duha i sa vatrom u očima, i da je Srpkinja

Expand  

Ne fali ništa ni nesrpkinjama...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 14:26, Avocado рече

Da na celu priču dodamo i to da ekstremnim budženjem stavljate na sebe metu za rekreativne lovce. ;)

Expand  

Da, ali ima raznih lovaca, neki love one nevidljivije misleći da ih niko neće pa da će oni svakako imati veće šanse. ?

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...