Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Phoebe рече

Ma nama su nametnuti takvi standardi da moramo ovo , moramo ono, sve može da bude na mestu, ali bez šminke nikako, odmah si zapuštena. Kako smo glupi pa nasedamo, ali neka radi šta ko hoće. Da sam muško, ne bih jeo puder i ruž i verovatno se ne bih nikad oženio. Voleo bih onako ženu od duha i sa vatrom u očima, i da je Srpkinja

To pricas jer si zensko:D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

А шта ако то желе?

To je sasvim u redu.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Vladan3 рече

Драге форумашице какав однос имате према улепшавању и уопште "буџењу"?

Како га дефинишете, користите, подносите?

Више волим пилинге, маске за лице и косу, кремице, уља... Волим да ми кожа и коса буду нежне и неговане, а нокти сређени. Онда ми ни не треба нека јака шминка и надоградње. Кад се шминкам то је само ББ крема (није чак ни пудер), креон/ајлајнер, маскара. 

Деколте и пуш ап су ми били интересантни у средњој, али после неколико дебилних коментара ме је то прошло.

пре 1 сат, Снежана рече

да ли сте некада мушкарца изложиле тесту, изашле без шминке, апа- драпа, у најгорем могућем издању? :)

Нема ту теста, не стављам шминку када идем да се бубим. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

А шта су р.ловци?

Pa to su oni neozbiljni što ne love vodeći računa o izazovu, nego znaš ono kao kad neki američki zubar ode na safari, pa ga smeste u kućicu sa snajperom i puste mu polu-drogiranog nosoroga na 100 metara od kućice i onda ga ovaj kao "ulovi"... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Phoebe рече

Ma nama su nametnuti takvi standardi da moramo ovo , moramo ono, sve može da bude na mestu, ali bez šminke nikako

Па да. Као кад сам отишла на разговор за посао у Балкан Бет кладионици и каже ми тај менаЂер "знате, ако де одлучимо за Вас морали бисте да де мало дотерујете". Реко' -"фала, ћао". :D А замисли жену која је самохрана мајка нпр, која нема избора и мора да прихвати посао, тачно би морала и да устаје раније и да баца паре на шминку. Страшне ствари.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Џуманџи рече

Не разумем какве ово везе има са ониме што сам написала. :D

Mislio sam na puder i kako i koliko ga neke djevojke stavljaju i zasto to cesto izgleda neprirodno.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Џуманџи рече

А шта су р.ловци?

oni koji nakon slikanja vrate ribu u vodu/divljač u svoje stanište

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

Па да. Као кад сам отишла на разговор за посао у Балкан Бет кладионици и каже ми тај менаЂер "знате, ако де одлучимо за Вас морали бисте да де мало дотерујете". Реко' -"фала, ћао". :D А замисли жену која је самохрана мајка нпр, која нема избора и мора да прихвати посао, тачно би морала и да устаје раније и да баца паре на шминку. Страшне ствари.

Nisu to strasne stvari nego jednostavno on misli da je to jedan bitan kriterijum kod zaposlenja neke djevojke u restoran, kladionicu, banku itd.

Kome se ne svidja, moze da trazi posao na drugom mjestu:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Mislio sam na puder i kako i koliko ga neke djevojke stavljaju i zasto to cesto izgleda neprirodno.

Ааа :D Па свеједно, ја сам гледала и оне ут клипове са профи шминкерима и то је једноставно ружно јер нема пора. Па ево и она слика што си је малопре окачио. Све супер, али (мени) не изгледа лепо (очи и усне као одвојене целине - да).

пре 3 минута, Avocado рече

Pa to su oni neozbiljni što ne love vodeći računa o izazovu, nego znaš ono kao kad neki američki zubar ode na safari, pa ga smeste u kućicu sa snajperom i puste mu polu-drogiranog nosoroga na 100 metara od kućice i onda ga ovaj kao "ulovi"... :)

Не знам. :D Небитно, било ми интересантно то "стављају мету на себе".

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Moram da priznam da je ovo mnogo bolji opis. :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

То је врло племенито, заправо. :))

пре 1 минут, Ronald рече

Nisu to strasne stvari nego jednostavno on misli da je to jedan bitan kriterijum kod zaposlenja neke djevojke u restoran, kladionicu, banku itd.

Страшне ствари = коментар на "наметнуте стандарде" које је Фиби поменула.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Џуманџи рече

Ааа :D Па свеједно, ја сам гледала и оне ут клипове са профи шминкерима и то је једноставно ружно јер нема пора. Па ево и она слика што си је малопре окачио. Све супер, али (мени) не изгледа лепо (очи и усне као одвојене целине - да).

Meni se jednostavno vise svidja kad vidim djevojke sa sminkom na licu, sad koliko sminke, e to zavisi od situacije, garderobe itd:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...