Jump to content

Препоручена порука

Usrao se(izvinjavam se na izrazu) kada je dosao taj trenutak, konkretna situacija. Nije hteo da prihvati odgovornost a dotle je sve bilo ok. U svakom slucaju reakcija je nenormalna,potpuno neocekivana a takodje mislim da je svestan sta je uradio. Na sopstvenu inicijativu a i uz savet prijatelja-i otisao je kod psihijatra.

Подели на овим сајтовима

Usrao se(izvinjavam se na izrazu) kada je dosao taj trenutak, konkretna situacija. Nije hteo da prihvati odgovornost a dotle je sve bilo ok. U svakom slucaju reakcija je nenormalna,potpuno neocekivana a takodje mislim da je svestan sta je uradio. Na sopstvenu inicijativu a i uz savet prijatelja-i otisao je kod psihijatra.

Teska prica :(

Подели на овим сајтовима

Da, zaista teska prica, ne dao Bog nikome, ali najgore je od svega, sto sam vec rekla, uzaludno je i suvisno pitati i dokazivati ko je kriv kad se vec nesto tako nepopravljivo i tesko desi... Ali Iskra nije rekla to ovde ni da je zalimo ni da joj sudimo.

Znam za slucaj gdje je u slicnoj prici zena muskarca odlucno 'natjerala' da se uzmu, i iako je na pocetku bilo guravo, evo ih, veoma srecni, sa malim andjelkom... slava Bogu

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323277618' post='539467]

кад грех добије лице, тешко је не помолити се за човека ...

'ko je od vas bez grijeha, neka prvi baci kamen na nju', jednom za svagda.

ali, malo bice ;( neko rece, gadna, strasna ikona. nije dovoljno strasna.

Ali problem je najveci sto smo licemjerni svi ukupno, kao drustvo. Sto se svi na majku vanbracnu redovno bacaju kamenom a mnoge su bukvalno odbacene od svih... Svijest, humanizacija drustv.odnosa i prevencija, za svaki socijalni problem.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323279774' post='539500]

извини, нисам разумео коментар ...

malo bice=stvorenje... ma, bolje sto nisi razumio...

Подели на овим сајтовима

Прича од iskra_mala ме уопште не чуди. Претпостављам да је дволичност и недостатак човечности можда релативно честа појава међу мушком популацијом...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Potrebna mi je lepa i iskrena molitva za moju malu nerodjenu bebu, koju sam sprecila da se rodi. I ove noci uzas je u mom srcu, nikada neces biti daleko od mene. Tugo moja najveca, sunce moje malo, zelim da te zagrlim da osetis da te volim i da razumes da sam pogresila. Zato ti nikad necu videti osmeh ni oci.

Подели на овим сајтовима

Potrebna mi je lepa i iskrena molitva za moju malu nerodjenu bebu, koju sam sprecila da se rodi. I ove noci uzas je u mom srcu, nikada neces biti daleko od mene. Tugo moja najveca, sunce moje malo, zelim da te zagrlim da osetis da te volim i da razumes da sam pogresila. Zato ti nikad necu videti osmeh ni oci.

Господе помилуј...

Подели на овим сајтовима

Ne boj se, kad za to dodje vreme videces je sa sve osmehom... samo ne ocajavaj, u Bogu nema dece koja su propala, svi su zivi i cekaju nas.

Moli se i imaj mir... :drugarstvo:

...

Boze vecni, koji svima nama darujes mir Tvoj koji svaki um prevazilazi, pogledaj na smernost ove majke, utesi je onako kako jedino Ti znas i umes, a njeno cedo obaspi radostima Tvojih Andjela i Svetitelja, da se i njih dvoje i svi mi ponovo sretnemo u svoje vreme, u nezalaznoj vecnosti Tvojega Carstva. Amin...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

знам да ти је тешко, али овим твојим искреним покајањем Господ ти је већ опростио...а твоје детенце дочекаће те када одеш Господу...само се стално моли за њега...

ево једне молитве:

Pomeni u Svome Carstvu, Čovekoljupče Gospode, odbačena čeda Tvojih sluškinja, koja su u utrobi pravoslavnih majki neočekivano umrla zbog slučajnih dejstava, ili zbog teškog porodjaja, ili zbog neke nepažnje, ili svesno ubijenih, ne primivši Sveto Krštenje. Krsti ih , Gospode, u moru milosrđa Tvoga, i spasi neizmernom Tvojom blagodaću, a meni grešnoj____________ koja sam izvršila ubistvo čeda u utrobi svojoj, oprosti, i ne liši Tvoga milosrđa. Amin.

Bože, milostiv budi meni grešnoj!

Gospode, pomiluj čedo moje, koje je umrlo u utrobi mojoj, zbog vere i suza mojih, radi milosrđa Tvoga, i ne liši ih Tvoje Božanske svetlosti. Amin.

желим ти од свег срца да добијеш утеху и стекнеш мир...твоје детенце ће осетити твоју љубав... :drugarstvo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Bori se protiv ocajanja, molitvom pokajanja Gospodu Milostivom i Precistoj. Nista ne moze zamijeniti tvoju molitvu. Ispovijedi se (ako vec nisi) i obavi vise duhovnih razgovora... Na temi Akatisti (pdf Molitvenik) imas jedan akatist pokajanja majki u slicnim slucajevima... ali i ako bi to citala, moras konsultovati duhovnika... Saberi se i ne ocajavaj... ne krivi nikog, pa ni sebe... "Idi i ne grijesi vise", govorio je Gospod, oslobadjajuci od svakog neduga iz proslosti... Osjetices i ti to...

Подели на овим сајтовима

Hristos neka te grli svakog dana ... jedino On će te zaceliti

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...