Jump to content

Фотографије из ваше архиве

Оцени ову тему

Препоручена порука

gallery_15281_128_45740.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • Одговори 152
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Прелепе фотографије.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Evo jedne "arhivske".. Od skoro doduše, pa sam ju "patinirao"... Svi na slici smo članovi Foruma :)

11181888_10200618531702927_4273641194256

Подели на овим сајтовима

DSCI0284.JPG

Подели на овим сајтовима

Jesu! :) (nisam ih ja rodila, a jesam rodila dvoje). Imam nesto oko stotinjak djece, kojima sam bila ucitelj/vaspitac.

Подели на овим сајтовима

Pa i mene, takodje! Sve je to nebitno, samo je ljudskost bitna. Neprolazne Hristove rijeci. Usvajamo Hristov nauk u spoljasnjosti, donekle u postupcima, rijecima, ponajmanje mislima, ali ga precesto iznevjeravamo. Ovde se jako dobro ocigledno i napismeno moze  vidjeti nevidljiva borba.  

Djeca=ljubav=zivot. Djeca su najbitnija, bitnija od svega na svijetu. 'Svi ideali svijeta nisu vrijedni suze jednog djeteta'. amin.  

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Дијана. рече

Djeca=ljubav=zivot. Djeca su najbitnija, bitnija od svega na svijetu.

Ово је суштина свега. 

Подели на овим сајтовима

DSCI0204.JPG

Једна од активности нас пчелара је била да сваком ђаку прваку поклонимо теглицу меда и да причамо са њима о пчелама, а они су у знак захвалности певали песмице, цртали, а и мило је такмочарског духа јер је све радове оцењивала комисија и деци која су најбоље оцењена давали смо по више килограма меда. Било је прелепо.

Подели на овим сајтовима

DSCI0205.JPG

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Табекс, Мачвански Причиновић, некад била ЗЗ па приватизовано. Силоси, откупно место за житарице. Иш'о млео соју за гуде. Нису дали да сликам постројење. Чудна ми чуда, комшија Мирко има у својој хали исто, само мањег капацитета ( 0405_feel ради на црно) :) 

26122011.jpg

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...