3006 Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Međutim, sud je doneo odluku da deca ostanu sa njim, iako su mališani bili na meti njegovog zlostavljanja. (Telegraf.rs/Izvor: Alo) Upravo zbog ovoga nešto debelo smrdi u ovoj priči. Ne zbog toga što je neko sveštenik (ako taj uopšte postoji). Mnogo je primera gde sveštenici nisko padaju (kod mene su se potukli, a delili mesto na dve parohije) i zbog toga upadaju u oči. Ni to nije pogrešno, jer ako se čovek odluči za poziv sveštenika hteo ili ne mora da bude pozitivan primer. Ali moje iskustvo sa novinarima (čast vrlo retkim izuzecima) je da ništa ne verujem dok ne vidim puno ime i prezime. A i tada proverim. Inače, svakoga ko maltretira nekoga samo zato što je jači i može mu se, u apsanu. Pa na probijanje i popravljanje puteva kroz planine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Професија нема везе с тим каква је ко личност. Случајно сам био на прегледу кад је љекара назвала супруга да га нешто приупита, а он је упутио салву увреда и прекинуо везу,. Онда ми после пар минута мртав-ладан рекао као му је тражила 300 динара за нешто и он јој оставио 500 и она га сад прекида да пита шта да ради с вишком. И питао ме да ми је све јасно :.mislise. Nije izgovor. Znao je da je takva i pre nego se oženio, nije ona zatupela preko noći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Није жена тупа, ради и она у здравству, него је проблом у њемговом понашању према њој. Има свакаквих лудака, за многе је развод једини спас. Зато га Црква дозвољава, ане као код римокатолика. Данче*, ВИЛМА, 3006 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Slažemo se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ne budite naivni.Moguce je.To sto je to vama strano ne znaci da ne postoji.Moje nove komsije su izgleda neki divljaci,oni ne da se svadjaju,to odjekuje...ja sam se tresla,a imaju malo dete...tragedija.Misla sam da ce da se poubijaju.Lupanje vratima,pretnje,vredjanja...reci,zadaviti,udaviti,zazizati za zid,glupaco,pa je l sam ti reko...,ne mogu da se setim...Jadna zena.Pa sta ako je pop,pa sta.Trebala je da ga unisti. JESSY, Sanja Т., Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 To sto je to vama strano ne znaci da ne postoji. facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 to je nasa stvarnost....bez obzira ko je u pitanju..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Sutradan u liftu oni zajedno-Dobar dan,komsinice...kao da se nista nije desilo...Dobar dan.Ludaci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Није жена тупа, ради и она у здравству, него је проблом у њемговом понашању према њој. Има свакаквих лудака, за многе је развод једини спас. Зато га Црква дозвољава, ане као код римокатолика. Па кад би Црква имала мало жешћи критеријум кад је у питању то над ким ће да се обави тајна а над ким нема смисла онда би ваљда и развод престао да се дешава....или би бар број био сведен на минимум. Успут, колико се често дешавају разводи црквеног брака ? Зна ли неко ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Sta sam u stvari htela da kazem.Oni koji cine i trpe nasilje se ponasaju kao da je to normalno ponasenje.Zive u opstem haosu i rasulu porodicnih odnosa,a za publiku glume u ulozi mladog bracnog para.A mi mislimo,blago njima,bas su slatki na fejsu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ma,da,to opravdava stav da sveštenik sigurno nije nasilnik :774236lrsdhmiw4r: Ко оправдава свештеника насилника, или пориче да такви можда постоје негде? Или ви објективни и здраво-критички настројени знате да читате мисли? :774236lrsdhmiw4r: Ово је, 100% сам сигуран, измишљена прича, нема никакве везе са насиљем у породици, већ је још једно блаћење Цркве. Зашто овакви текстови не излазе у Политици, Новостима, Дневнику, Данасу... већ на њих тапију има Ало? А за веће инсајдер информације и Владике, његов ''старији брат'' Блиц? Или пак ти познајеш дотичну, веома побожну, М.Л. пресрећну што се удаје за свештеника (али у исто време наивну, јер је идеализовала тај црквени чин), која је била уписана у именику као Крава, за коју ни рођени отац није имао разумевања (јер верници су толико затуцани, да ће пре зажмурити ако ти свештеник бије ћерку него да му се замериш), која је као задњу сламку спаса видела у Владики али јој је он рекао да се врати кући и да му служи (вероватно као бокс-врећа, али јој то није рекао), тако да њој на крају није остало ништа друго сем да оде у редакцију Ало-а и све им исприча у 6-7 реченица. Ако је тако онда повлачим горе написано. Иначе то смеће не користим ни за потпалу роштиља од када сам прочитао ексклузивни чланак, где је у неком селу у Срему брат направио дете ретардираној сестри, онда је породио, убио бебу и закопао је у дворишту куће. Та вест, наравно, није била нигде друго сем код њих, а село је, опет наравно, било познато само редакцији. Gordana ., Човек Жоја, Goku and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Mislio sam na popove, a ne na novinare. Баш сам био убеђен да мислиш на новинаре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Не разумем жене које и поред насиља остају у таквом браку. То се бре решава по кратком поступку. Ја жива не бих остала док не бих таквом дебело забиберила, запамтио би ме за цео живот. И обавезно бих га јавно осрамотила. А копала бих и рукама и ногама да га се отресем. Слабићи најобичнији и кукавице. Чуј, још да подешавам некоме температуру ручка. Хоћу, боли ме уво. О људи моји, свега има... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Или ви објективни и здраво-критички настројени знате да читате мисли? :774236lrsdhmiw4r: Znamo Фидер је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Не разумем жене које и поред насиља остају у таквом браку. То се бре решава по кратком поступку. Ја жива не бих остала док не бих таквом дебело забиберила, запамтио би ме за цео живот. И обавезно бих га јавно осрамотила. А копала бих и рукама и ногама да га се отресем. Слабићи најобичнији и кукавице. Чуј, још да подешавам некоме температуру ручка. Хоћу, боли ме уво. О људи моји, свега има... Ostaju iz raznih razloga - jer su ekonomski i stambeno zavisne od muževa, jer nemaju srodnika /prijatelje koji bi im pomogli, jer se plaše za svoj život i život svoje dece i sl. Данче*, Плутон, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука