Рапсоди Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Milica Bajic and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Овако некако. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Pakao zamišljam kao ove zaključane klubove na žru,samo što će se ključići izgubiti pa neće moći da izađu iz njih Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 пре 1 минут, Phoebe рече Pakao zamišljam kao ove zaključane klubove na žru,samo što će se ključići izgubiti pa neće moći da izađu iz njih Aj probaj sa nekim drugim klubovima, ovde ima previše Hrista za jednu takvu istinu koju si napisao. Dakle sve se slažem osim dase taj klub naziva ŽRU. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Misliš na zaključane teme ili klubove en znam o kojim klubovima govoriš? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Dakle sve se slažem osim dase taj klub naziva ŽRU. Napisala sam "zaključani klubovi NA žru". Taman posla da će se tako zvati. Malo se našalila na račun klubova jer otkad postoje,manje se piše na forumu,al kako hoće Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Управо сада, Phoebe рече Napisala sam "zaključani klubovi NA žru". Taman posla da će se tako zvati. Malo se našalila na račun klubova jer otkad postoje,manje se piše na forumu,al kako hoće Hvala na razjašnjenju. I meni smeta što se premalo piše a i teme više nisu za duže forumsko praćenje i postavake. Ali ako odemo svi onda toga neće biti ni u veri Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 18, 2019 Пријави Подели Написано Март 18, 2019 Ako pakao ne izgleda bukvalno sa vatrom u Geeni ili mrazom u Tartaru, kako onda da objasnimo iskustvo oca Amvrosija koji je imao iskustvo da je to bas sve bukvalno tako? Da mu je to otkrovenje dato da bi ubedio njega i druge da nije u pitanju nikakav privid. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 Nekada sam ga zamišljala onako kako ga Rimokatolička crkva predstavlja, sa kazanima i lavom, a onda sam gledala Sabirni centar. Taj film je najbolji umetnički prikaz pakla. Svi su na okupu, prepoznaju se među sobom, ali su i dalje u stanjima u kojima su umrli. Svako muči neku svoju muku, ne znaju gde se nalaze, niti šta ih čeka. Prepoznali su se, ali kao da nemaju nikakav dublji odnos. Bez ljubavi i bez Boga. Osećam da bi ova naša egzistencija bila baš takva kada bi se produžila u večnost, ogoljena i bez zanimacija kojima se sada zamajavamo. Volim_Sina_Bozjeg and slovoA је реаговао/ла на ово 2 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 Ово ми је већ јасније схватити, него оно "како замишљаш Царство Небеско". Ако сте некад имали кошмаре, при том не мислим на страшне снове, него на праве правцијате кошмаре и ако су још плус у њима били ђаволи у главним улогама (мада није обавезно), онда можда можете да осетите трунку пакла. Кошмар који траје и траје, радња траје и траје, у њему обавезно ти се ради о глави и већ је то дефинитивно, знаш да је готово, прождреће те, гурнуо те са висине и падаш, окачио ти тег о врат и у океан и ти тонеш и знаш да је то то, залио те у бетон и знаш да је крај, варијација на тему је много, а у ствари све оно што у души ти је највећи страх да ће се десити, е то живиш у сну. Па се онда пробудиш у крику, дубоком удаху, у неким до тада недоживљеним боловима у целом телу, ноге пресечене изнад колена јасном и танком и оштром и прецизном линијом, хладном, а испод ње све анестезирано, гледаш где си, одакле си испао ту, јеси жив?! И тако изнова кошмари, разне теме, а све заправо оно што те у стварности тиранише, свесно или несвесно. Ето, тако доживљавам пакао. Само горе, јер нема буђења. Smaragdni kamičak and Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 Pa sve to u suprotnom pravcu, ..... sreca, zivot, mirnoca, uzivanje, lepota, slava, svetlost, bez bola, bez zalosti, bez teskobe,.... i sve sto je dobro,.... i samo ide na bolje i nema budjenja,.... i to je zamisljanje i sagledavanje buduceg Carstva Nebeskog.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 16, 2021 Пријави Подели Написано Април 16, 2021 Каже отац Предраг Поповић, отприлике овако. Отишао човек после смрти на место лепо, и све добио што је некада желео, лепу кућу, са пуно соба, много аута, пуно одела, лепе хране итд...после стотинак година дошао човек који га је одвео на то место да га обиђе....а овај кука...све је то лепо што он има....али, али... није некако тако замишљао рај...а овај му каже : " А ко ти је рекао да је ово рај " ? Maslacak_, Violetta Valery, J_a_n_a and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука