Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Ако хоћете, да крене теме и у овом правцу. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Sta ce ti vidjenje pakla,bobogu brate... "Држи ум свој у аду и не очајавај." Старац Силуан Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 "Држи ум свој у аду и не очајавај." Старац Силуан A okice? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Како замишљам пакао? Као свијет без палачинки Volim_Sina_Bozjeg, Arsenija and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 A okice? Ум контролише очи. Ако се са смирењем стално мисли на паклене муке очи неће гледати оно што не треба. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Ум контролише очи. Ако се са смирењем стално мисли на паклене муке очи неће гледати оно што не треба. Slažem se onda, da okice ne bi trebale praviti žurku gledajući paklene muke, ima u svet puno lepote koje nemaju veze sa paklom. Um koji se priseća pakla, jeste fin način, da se okice od lepote ne razbole, no da čuvaju i dele tu lepotu sa drugima i da se opominju koliko je lepota ustvari dragocena. Драгана Милошевић and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Zamisli neki gresnik naidje u Paklu na devojku sa kojom je bludnicio i vrati se staroj navici. Sta ce njima blagodat kad imaju orgazam koji traje citavu vecnost? Mislim, da orgazam ipak ne stanuje u paklu, orgazam je vezan za život. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Pakao zamisljam kao JNA , ja oficir i Broz a Rakic nam vrhovni komandant i jezdi helikopterom i nadgleda vojnu vezbu ... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Vasilije, ovo stvarno nije fer... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Дођем да прочитам да ли још увек замишљате пакао... кад оно, иначе није реткост, провлачи се оргазам... Заиста је занимљиво када се говори о сличним темама да се постављају неке предпоставке искуствовања тог будућег стања као да ће бити све на располагању, као сада, у телу... Овај самурај оправдава тајтл трола Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Zamisli neki gresnik naidje u Paklu na devojku sa kojom je bludnicio i vrati se staroj navici. Sta ce njima blagodat kad imaju orgazam koji traje citavu vecnost? A zamisli neki pravednik sretne devojku u eshatonu sa kojom je ranije bludničio i sad ne može jer su kao anđeli.Pa to su bre paklene muke. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Pa uvek sam ga zamisljao kao nekakvu mracnu pustinju, nesto tako, imao sam tacno sliku u glavi sad ne mogu da se setim. Pakao sa kotlovima i vatrama me nikad nije privlacio, nije mi delovao toliko strasno i uzasno, mislim da ko god ga je izmislio bas je bio nemastovit. Naravno, ovako sam zamisljao kao mesto iako ne verujem da tako nesto postoji jer je pakao stanje duse, ne moze se zamisliti vec samo osetiti pa je itekako prisutan u nasim zivotima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 @@Muramasa, Имам неколико питања за тебе, молим те да одговориш ако желиш али искрено. Како ти је кад тролујеш, како се осећаш? Да ли имаш осећај унутрашњег мира или немира? Какве емоције осећаш? Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 3, 2015 Пријави Подели Написано Јун 3, 2015 Tebe je tesko shvatiti, Vaso! Orgazam je vezan samo za ovaj zivot. Tamo se nece ni udavati ni zeniti,niti ce imati mogucnost da grese. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука