Jump to content

Вести са Косова и Метохије

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

@Bokisd

Што се информишеш о политици са тих уврнутих сајтова? Клевећеш једног Зорана Миливојевића као да си попио сву памет света.

14. март: Лајчак: ЗСО мора да буде по моделу договореном 2013. и 2015. године

Лајчак за РТС: Нормализација, а не капитулација – ЗСО мора да буде по моделу договореном пре 10 година

16. март: Ескобар одржао конференцију у Београду - "Ближи смо имплементирању ЗСО"

Дакле, Миливојевић лепо каже да ће да нас завлаче са тих 15 модела, али наше је да се не дамо. Ако неће применити онако како је уговорено и потписано, разговараће се до даљњег.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 16. 3. 2023. at 17:05, Milan Nikolic рече

@Bokisd

Што се информишеш о политици са тих уврнутих сајтова? Клевећеш једног Зорана Миливојевића као да си попио сву памет света.

14. март: Лајчак: ЗСО мора да буде по моделу договореном 2013. и 2015. године

Лајчак за РТС: Нормализација, а не капитулација – ЗСО мора да буде по моделу договореном пре 10 година

16. март: Ескобар одржао конференцију у Београду - "Ближи смо имплементирању ЗСО"

Дакле, Миливојевић лепо каже да ће да нас завлаче са тих 15 модела, али наше је да се не дамо. Ако неће применити онако како је уговорено и потписано, разговараће се до даљњег.

Expand  

Пa јел сам поставио да овај Лајчак оће неке нове моделе, па на овим линковима што си поставио овај Лајчак каже да тек треба да се договоримо око Статута, који Статут се помиње у Бриселском споразуму, значи Вучко се као договорио око наше Заједнице али испада да је то и по Бриселу још на танком штапу јер је та цела прича око Статута који регулише све те моделе те наше Заједнице, и још тек треба да се дође кроз договор до тог истог Статута.

Баш лепо, Вучко све дао Албанцима кроз Бриселски споразум да би добио практично ништа, мртво слово на папиру око те наше Заједнице, и овај твој Миливојевић још нешто фантазира о тој Заједници као да је већ све готово и да је чак и та Заједница као модел у оквиру и саставу Србије а овамо чак и Статут који регулише модел још није донешен и тек треба да се преговара са Албанцима и Европом и Западом, е свашта човек прича напамет тек тако да прича, и ти Миланче мислиш да ћемо да преговарамо и да нећемо да прихватимо ако нам не одговара.

Ко да ниси свестан шта смо све прошли и колико нас је Запад досад уцењивао и све радио на на нашу штету. Ја разумем у којој је позицији Вучко и да ја претешко за Србију и да могу да дођу још гори либерали или онај преварант Ђилас или ова патриотска мекана опозиција, али немој да се то представља ко да побеђујемо 5 :0 и да је Вучко неки супермен са планете криптонит и да нас лажу и манипулишу као да нећемо да прихватимо ништа што нам не одговара када смо досад све прихватали што иде на нашу штету.

Подели на овим сајтовима

Еј, не могу више да те читам. Споразум из Брисела може да се сруши, као што смо повукли Србе из косовских институција и да све вратимо назад као што је било.

Лепо упозоравају и Вучић и Миливојевић, и остали, да ће ови што преговарају са нама млатити празну сламу, али и ми ћемо терати по одређеним правилима да нам не могу ништа.

А ти што прижељкујеш пораз Србије, јер би био пораз да Србија призна отцепљење Косова, као што упозорава Миливојевић кога ниподаштаваш, бедниче морам ти рећи, шта онда друго да ти кажем.

Тачно је Бокан за такве рекао, били бисте срећни, осетили бисте радост, када би Вучић признао Косово, јер бисте рекли, ето како смо у праву, баш је било како смо причали. Болесници. Не обраћај ми се више поводом овога.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 16. 3. 2023. at 18:43, Milan Nikolic рече

Еј, не могу више да те читам. Споразум из Брисела може да се сруши, као што смо повукли Срби из косовских институција и да све вратимо назад као што је било.

Лепо упозоравају и Вучић и Миливојевић, и остали, да ће ови што преговарају са нама млатитити празну сламу, али и ми ћемо терати по одређеним правилима да нам не могу ништа.

А ти што прижељкујеш пораз Србије, јер би био пораз да Србија призна отцепљење Косова, као што упозорава Миливојевић кога ниподаштаваш, бедниче морам ти рећи, шта онда друго да ти кажем.

Тачно је Бокан за такве рекао, били бисте срећни, осетили бисте радост, када би Вучић признао Косово, јер бисте рекли, ето како смо у праву, баш је било како смо причали. Болесници. Не обраћај ми се више поводом овога.

Expand  

Ма није ваљда, овде извређаш као неки уличар и онда се дуриш ко нека увређена млада. 

Ти ко да си пао са марса, јел ти уопште читаш шта пишем, пројектујеш нешто што ја не пишем и уоште не желим, баш пишеш безвезе, ма нећу даље да се препуцавам, терај своју причу, време ће ти показати, нажалост мислим да ћемо да изгубимо све на крају небитно ко је на власти.

Подели на овим сајтовима

Тако је бедниче, мисли да ће све бити изгубљено и живи тако до краја цео живот, као бедник. Уместо да кажеш, не може тако. Ову Државу основали су светитељи који су стално ту са нама и Божјом помоћу опстаћемо, без предавања било чега. Да имаш многобројну породицу, најмање троје деце, да једно дете обавезно буде у служби одбране земље. А не да тастатуром ратујеш и слутиш к'о да ти не кажем шта.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 16. 3. 2023. at 19:06, Milan Nikolic рече

Тако је бедниче, мисли да ће све бити изгубљено и живи тако до краја цео живот, као бедник. Уместо да кажеш, не може тако. Ову Државу основали су светитељи који су стално ту са нама и Божјом помоћу опстаћемо, без предавања било чега. Да имаш многобројну породицу, најмање троје деце, да једно дете обавезно буде у служби одбране земље. А не да тастатуром ратујеш и слутиш к'о да ти не кажем шта.

Expand  

Ако ме стварно наљутиш :1314_womens:нећу благо да ти одговарам, имам утисак да си на све спреман само да одбраниш снс и Вучка, шта ће ти то у животу мани се политике превише лично то доживљаваш, имаш среће што си на православном форуму па су људи мало снисходљиви према теби, на неком другом форуму рецимо Крстарица провео би се ко бос по трњу, нека си ти нама жив и здрав и твоја породица.

Подели на овим сајтовима

Па ваљда се треба борити жешће за Србију, а не као ти, већ си отписао све. Зато не треба ни да се расправљаш.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Александар Вучић

- Ми смо претходних дана разговарали о томе шта је неопходно да би се стигло до ,,нормализације односа'' са Приштином. Намерно кажем ,,нормализације'', и када кажем нормализација то за мене није еуфемизам за признање Косова, дефакто или дејуре. Нормализација зе мене - и коју сматрам потребном и пожељном - јесте да имамо боље односе са Албанцима него што их имамо данас, да решимо безброј проблема које имамо и да покушамо да живимо колико је могуће заједно, колико не једни поред других, као једни који поштују оне друге, и традицију и веру, и као неко ко може да развија и посао, и бизнис, да радимо заједно и да гледамо заједнички у будућност.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Александар Вучић

- Не мислим да је Лајчак то на такав начин рекао - о разматрању 15 предлога које је донео - јер сам га питао за то. Али како год окренете, то што они проучавају, ја не мислим да он то жели стварно да испуни или желе да у потпуности обесмисле. Заједница Српских општина иде у складу са оним што је потписано. Потписана су четири документа, дакле, и документ о управљачком, односно менанџмент тиму, и документ о принципима, и документ, такозвани имплементациони споразум и основни, односно први споразум. Дакле, та четири документа. Сва четири су потписана и та документа, односно садржај тих докумената мора да буде испуњен. А њихове фантазмогорије о данским, шветским, не знам ни ја каквим моделима или било чему, нисам нарочито заинтересован. Заинтересован сам за оно што је потписано да буде испуњено.

https://www.youtube.com/live/BooDgl9Hm60?feature=share&t=9389

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Стални представник Русије у Савету безбедности УН Василиј Небензја, изјавио је након што у СБ УН није дозвољено обмудсману самопроглашене ДНР Дарији Морозовој да се обрати:

- Оно што се данас догодило са Даријом Морозовом је повод да размислимо о томе како ћемо се убудуће односити према захтевима колега за говорнике. Наш амерички колега је рекао да је обраћање говорника са непризнатих територија неприхватљиво и да представља кршење резолуција. Али, на пример, позивање представника Косова у Савет је јасно кршење резолуције 1244 Савета безбедности. Узећемо у обзир принципијелан став наших америчких колега по овом питању - рекао је Небензја.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2023. at 16:57, Milan Nikolic рече

@Саласије

Ти ниси фер уопште што не пратиш јасне аргументе око некаквог потписа. Није ништа и неће бити ништа потписано где се признаје отцепљено Косово или улазак Косова у УН. И то је тачка, амин. Разумеш ли то?

Expand  

Вучић неће ништа да потпише, као што није дао газиводе. Ево снимка, где си види колико је чврст у својој одлуци:

Vučić - Ne dam Gazivode - YouTube

Подели на овим сајтовима

Људи, молим вас, не срљајте као муве без главе у напад на Председника наше Државе. Питајте се ко вас је томе научио.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2023. at 10:20, Milan Nikolic рече

Каже не дам вам сто посто Газивода. Каква је ситуација сада са Газиводама?

Expand  
DIREKTNO.RS

Dugo vremena i u više navrata je Aleksandar Vučić ponavljao kao papagaj „Ne dam Trepču, ne dam Gazivode“. Koristeći pandemiju korona virusom, u tišini, predsednik Srbije je...

Подели на овим сајтовима

@Саласије

Како можеш уопште да читаш такве текстове? Ако је слога пораз врагу, онда је то што приказујеш његов свет.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...