Jump to content

Али Ева гријех учини....

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa napisi ga i kazi na osnovu cega si to zakljucio.Predanje sam citao.Vise volim da vidim licna razmisljanja.naravno ne moras.Izvini sto sam te pitao. :)

Није Свето Предање само у тексту. Ми Православни нисмо религија текста нити цитата. Мада за ово има и текст. Ал је сакривен од неких ваљда.

Подели на овим сајтовима

Није лично изволео да ми се открије. Не замерам Му. Бог је написао Јеванђеља и полсао по Марку Јовану Луки Матеју. Зато се и зове по Марку (посалано) а не по Марковом мишљењу.

"У Цркви имали лична тумачења" - али су била у Цркви па према томе и балгодатна . Ван Цркве нема тога али не заборавимо да је Црква и сви њени чланови а не само свеци и свештеници. 

Vecina kaze Bog je nadahnuo ali ne i licno pisao..al dobro...a kako kaze i samo SP Duh dise gde hoce...ja mislim da je ceo stvoreni svet crkva,sabranje u Hristu.Biti jedno sa Bogom.Al to je moje licno misljenje.

Подели на овим сајтовима

Нађи ми ту песму целу молим те ! па да не мучим овде никог више својом надобудношћу - није претња само посипање пепелом.

А што јес јес, згариште је то мој брате, велико згариште, за неке толико велико, да им просто жао дође,кад куцне дан васкрсења.

Прича о греху је затворена, Христос васкрсе, па ви како хоћете.

Позови и ти ако има нешто богоугодно, да се чини...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ok.Ako su bili sramni i gresni zasto i Bog blagosilja nakon pada?

Бог је пре пада благословио и рекао рађајте се и множите се а не након пада! А након пада су имали то да се сеђају на срамоту (да не причам детаље) и да у муци рађа жена плус да јој муж буде глава. Дакле пре пада је балгословио размножавање икад јошнису били срамни удови постојали. Путем неким који је тајан - лично милсим на исти или сличан начин  како се Андђели и дан данас рађају или неким клонирањем не знам.Али размо-авањр је било замишљено и благословено и пре пада.

Подели на овим сајтовима

Није Свето Предање само у тексту. Ми Православни нисмо религија текста нити цитата. Мада за ово има и текст. Ал је сакривен од неких ваљда.

Ali sve sto znas o Hristu crpis iz Novoga Zaveta.Zapovesti,alegorije itd...ima i drugih prica ali je stvar vere sta ce covek da izabere.

Подели на овим сајтовима

Vecina kaze Bog je nadahnuo ali ne i licno pisao..al dobro...a kako kaze i samo SP Duh dise gde hoce...ja mislim da je ceo stvoreni svet crkva,sabranje u Hristu.Biti jedno sa Bogom.Al to je moje licno misljenje.

Истина је уствари, да је послао Себе преко Апостола,који су Крстили народ водом и Духом Светим. То сведочи и цело Свето Писмо.

Подели на овим сајтовима

Да није Лично узео оловку и написао ал је рецимо диктирао. Много користиш логику и мозак у размишљању а треба мало и Срце и Савест -  није све у мозгу. Слаб нам је мозак Да је до мозга, онда Бог не би био Праведан јер неки су паметнији од других. И Срцем се учи Вера Хришћанска како и јесте праведно јер у Љубави Храбрости, Вољи смо подједнако позвани и слободни и немамо ограничења сем оних који сами поставимо себи -  а мозак је ипак ограничен и не било фер да је Бог замислио да Га мозгом досегнемо јер је неке де факто направио мање а неке више паметним. Него Срце момче Срце. Стоп

Подели на овим сајтовима

Дај брате да повадимо ове ексере из летви, треба ми за коље за парадајз, данас по овој врућинштини свега пола, кад ошину олуја дај склањај се, онај тамо спашава кошнице, овај зове е ај да покријемо сено, пењ' се на кола, онај ветар диже цираду, 'оће бит' кише неће бит' кише, дај покривај за сваки случај, еј осто прекрупач укључен трчи гаси избиће курцшлус, лете баштенске столице не мож' да их по'ваташ, дај точи воду за свиње нестаће струје....

Договорено, мада би било богоугодно и да ми платиш у пардајзу, треба ми за продавницу а сеѕона је дугачка :))

Подели на овим сајтовима

Ali sve sto znas o Hristu crpis iz Novoga Zaveta.Zapovesti,alegorije itd...ima i drugih prica ali je stvar vere sta ce covek da izabere.

Не него и од Свештеника и других Чланова Цркве и Омилија која иду само ад хок и усмено,  од литургије, од живе Речи свештеника, од  Светаца данашњих дана, Мајке , Сестре Жене Деце па и од тебе брате, С колена на колено моји су преци видели Христа и сведочили својој деци па на крају и мени а ја им верујем. тако.

Подели на овим сајтовима

Не него и од Свештеника и других Чланова Цркве и Омилија која иду само ад хок и усмено,  од литургије, од живе Речи свештеника, од  Светаца данашњих дана, Мајке , Сестре Жене Деце па и од тебе брате, С колена на колено моји су преци видели Христа и сведочили својој деци па на крају и мени а ја им верујем. тако.

Pa sad ne znam bas da li su ga videli ali da su verovali sigurno jesu.U svakom slucaju moje postovanje. :dedica:

Подели на овим сајтовима

Неће то брате мој стићи ни до августа, слаба ти је вајда од мене, киша прође оде на Ваљево и низа Саву, сутра још топлије, од заливања мож' само бунар да пресуши ко прошле године што је био близу, а 'ди је паприка и остало, шљива није родила ништа од ракије, ку'руз поч'о једе црв, каже стручњак јел' на стрништу, јесте, фали фосфор кад опера мора кантом прскалицом, ал' опет џаба без кише неће бити ни за качамак а некмоли за гуде, овај стари што је у магази поч'о буђа мор'о на продају док није касно, 15 дин. по кили више не дају. :)

Ако је тако, муштерије у србији, неће морати да троше паре на пољопривредне производе, јер их нема , уштедеће као Вучић. :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...