Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Dragi рече

Nekako mi se toga mnogo dešava, ne znam. Prvo se ubiše muž jedne moje tetke drugog, trećeg stepena, sa njima ali nisam imao mnogo veze. Onda komšija gore pomenutog druga Žike, onaj pak kada mu je lajkalo kuče, beše star, usamljen, malo čudan. A što je možda perverzno: Samo dan, dva ranije ja i Žika smo se zezali i smejali šta će da radi sad onaj bez njegovog kučeta, ima još da se ubije haha i tako. Sad ovaj, kao zbog svoje bivše, pucao osam puta u njena vrata, onda sebi u glavu... Ide mi živac sve to! Idioti su to...

Ali sada malo skrećem sa teme :)

Au bre, baš si okružen nekom depresivom. Možda da otputuješ na neko tropsko ostrvo i malo uživaš na suncu...al ozbiljno, reklo bi se da ti treba da izađeš malo iz te sredine.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Au bre, baš si okružen nekom depresivom. Možda da otputuješ na neko tropsko ostrvo i malo uživaš na suncu...al ozbiljno, reklo bi se da ti treba da izađeš malo iz te sredine.

Crkva. ;) 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Liga Džentlmena рече

Haha, ja se svo vreme sprdam, mislim generalno ko je ovde ozbiljan?

Dok sam se trudio da budem ozbiljan ostali su me zafrkavali, eto resio sam i ja da se zsfrkavam.. E sad i ja da se zezam malo.

U svakom slucaju, pisao sam vec da nisam vise ovde da bi impresionirao nekog ili nasao, nego da ramenjujemk misljenja. 

Tako da sestro  budi u miru. :skidamkapu:

ne treba ugadjati ljudima vec Bogu, tako ni po forumima, mislim da ovde niko nema nista licno protiv tebe, ja barem nemam, meni si simpatican, smesan i prostodusno duhovit, nisi pokvaren sto je najvaznije, zelim ti da nadjes svoju polovinu i da budes srecan :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Jako lepo od tebe. Bravo. Valjda je i ovakvo tvoje ponašanje ono što te pred ženama čini toliko privlačnim.

Isproviciraj čoveka i napravi od sebe žrtvu :smeh1:. Master trol :smeh1:, sreća tvoja uvek ima neko nov da se upeca.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Dragi рече

familija, rodbina

Pa ti se čoveče sam utapaš :smeh1:, ko se od familije ovajdio :smeh1:???

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Neša_ рече

Jako lepo od tebe. Bravo. Valjda je i ovakvo tvoje ponašanje ono što te pred ženama čini toliko privlačnim.

Nešo, danas si mi pao na pamet. Kad sam prilazio onim bakama da ih pitam za fotografisanje nije mi baš bilo svejedno ali sam ipak pobedio svoju nesigurnost i pitao ih. Reakcija je bila iznenađujuća, ne da me nisu otkačile neko su se preobrazile u licu i bez trena razmišljanja su prihvatile. Čak su mi tražile d aim uradim po jednu sliku.

Hoću da ti kažem, moraš da prilaziš, probaš...rezultati te možda iznenade. Možeš da vežbaš na starijim ženama na pijaci ili u parku, pa onda spustiš za deceniju i tako.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Sofija_ рече

ne treba ugadjati ljudima vec Bogu, tako ni po forumima, mislim da ovde niko nema nista licno protiv tebe, ja barem nemam, meni si simpatican, smesan i prostodusno duhovit, nisi pokvaren sto je najvaznije, zelim ti da nadjes svoju polovinu i da budes srecan :sunce:

Hvala na lepim recima i zeljama. :)

Drago mi je sto imas takvo misljenje.

• Радостан 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vladan :::. рече

црквен човек се убио када му је угинуло куче? дај не зезај...

Taj nije bio crkven. Nije bio ni pravoslavan ili Srbin. Nijedan od onih troje nije bio Pravoslavac niti Srbin.

Ne znam nijednog Srbina a da je izvršio suicid. Ali Srbi žive život za koji bi pogotovo omladina na zapadu rekla da je jako dosadan, tj. familija, deca, kuća, komšije, posao, i Crkva.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Nešo, danas si mi pao na pamet. Kad sam prilazio onim bakama da ih pitam za fotografisanje nije mi baš bilo svejedno ali sam ipak pobedio svoju nesigurnost i pitao ih. Reakcija je bila iznenađujuća, ne da me nisu otkačile neko su se preobrazile u licu i bez trena razmišljanja su prihvatile. Čak su mi tražile d aim uradim po jednu sliku.

Hoću da ti kažem, moraš da prilaziš, probaš...rezultati te možda iznenade. Možeš da vežbaš na starijim ženama na pijaci ili u parku, pa onda spustiš za deceniju i tako.

teras ga da prilazi bakicama na pijaci, samo mu jos fali da ga klepe po glavi sa paprikom ili kupusom :)) a u parku pogotovo :))

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Broken рече

Možeš da vežbaš na starijim ženama na pijaci ili u parku, pa onda spustiš za deceniju i tako.

Da masira babe po Njemačkoj :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...