Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 17 минута, Juanito рече

Ја сам упознао на једној конференцији две Кинескиње-Тајванке од 23-24 које су изгледају ко да имају 16 и фурају тај стил. Никоме се нису продавале, нису чак ни мувале никог, живе на Тајвану студирају неку техничку струку. Неко би пусти западњаци (у које у овом случају спадамо и ми) све да суде по својим критеријумима.

Eto kao ja.. i meni su sa 30 govorili da imam 15, 16... i pravo sam se učaurio, zatvorio se u vremenu. Imao sam jednog druga, dva, tri poznanika, ali nije stvarno nešto bilo, sa obzirom da i taj drugar nije bio bolji od mene te i on se na jedan način bio učaurio. I njemu i meni bila je potrebna jedna dobra psihoterapija (koju nismo imali), jedno veće društvo koje bi nas vuklo u život, ali pravi, gde ne bi ostajali u jednom vremenu nego bi išli dalje, rastli, razvijali se.

Neću da kažem da su ove dve takve, samo onako mislim.

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Снежана рече

а које то мишљење би требало да разменимо!?!... ево ја на пример мислим да је Сандрин хирург много бољи од сорајиног, а ти?

Obozavam te. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Pre mesec dana jedan moj radni kolega je izvršio samoubistvo. Imao je 27 godina. Ostavio je malu ćerkicu. Ludilo! Ne da sam suicidan pa zato pominjem, nego mislim: Budimo otvoreni prema drugima iako nam možda nije (uvek) do volje, jer nikad se ne zna...

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Dragi рече

Pre mesec dana jedan moj radni kolega je izvršio samoubistvo. Imao je 27 godina. Ostavio je malu ćerkicu. Ludilo! Ne da sam suicidan pa zato pominjem, nego mislim: Budimo otvoreni prema drugima iako nam možda nije (uvek) do volje, jer nikad se ne zna...

Већина има бар неки психолошки проблем. Многи ни не знају. Многе је срамота да се пожале, да потраже помоћ. Треба макар лепим мислима или молитвом да подржимо једни друге и да разумемо. Много је то тешко, зна само онај ко проживљава...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Juanito рече

Зораннах

Zorannah je totalni ultra mega giga car :D. Stalno je pljuju kako je izmislila zanimanje i da ne radi ništa. Pa mislim se što ja ne izmislim sebi zanimanje od kog mogu da priuštim putovanja po celom svetu :D.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Zorannah je totalni ultra mega giga car :D. Stalno je pljuju kako je izmislila zanimanje i da ne radi ništa. Pa mislim se što ja ne izmislim sebi zanimanje od kog mogu da priuštim putovanja po celom svetu :D.

Види, сви ти људи из света моде само одговарају на потребу тржишта. Није она никог натерала да је прати, него људи (а нарочито жене, и младе и старе) из неког разлога воле да прате моду од кад је света и века. Негде прочитах да су две једине антрополошке константе у свим цивилизацијама (од примитивних изолованих до савремене глобалне) 1) неки облик религиозности и 2) женска мода. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Види, сви ти људи из света моде само одговарају на потребу тржишта.

Štagod da je, ženska je uspela da se probije. Potiče iz dobrostojeće porodice, ali umrli su joj roditelji, već par godina je sama. Nije dobro udata, da li ima nekog momka ili nema, nije ni bitno. Probila se i opstaje iako je mnogi ne vole i osporavaju. Al' ovde ako ne radiš u nekoj sivoj kancelariji od 7 do 3, ne radiš ništa. Iako konkretno niko ništa posebno ni ne radi, sve se pretvorilo u neku birokratiju i papirologiju.

Uglavnom-PODRŠKA ZA ZORANNAH :smeh1:!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Juanito рече

Већина има бар неки психолошки проблем. Многи ни не знају. Многе је срамота да се пожале, да потраже помоћ. Треба макар лепим мислима или молитвом да подржимо једни друге и да разумемо. Много је то тешко, зна само онај ко проживљава...

Nekako mi se toga mnogo dešava, ne znam. Prvo se ubiše muž jedne moje tetke drugog, trećeg stepena, sa njima ali nisam imao mnogo veze. Onda komšija gore pomenutog druga Žike, onaj pak kada mu je lajkalo kuče, beše star, usamljen, malo čudan. A što je možda perverzno: Samo dan, dva ranije ja i Žika smo se zezali i smejali šta će da radi sad onaj bez njegovog kučeta, ima još da se ubije haha i tako. Sad ovaj, kao zbog svoje bivše, pucao osam puta u njena vrata, onda sebi u glavu... Ide mi živac sve to! Idioti su to...

Ali sada malo skrećem sa teme :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Негде прочитах да су две једине антрополошке константе у свим цивилизацијама (од примитивних изолованих до савремене глобалне) 1) неки облик религиозности и 2) женска мода. 

а онај мит о најстаријем занату? да није можда и он ту негде на маргинама фрустрација обе те стране... ;) 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Dragi рече

Ali sada malo skrećem sa teme :)

ма неее... уопште нисмо скренули са теме са силиконским луткама, азијском модом и самоубиствима... никако... ;) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...