Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, obi-wan рече

Ne znam, ali znam da bi svaka kukala i ridala za mnom... mislim, zbog ljubavi...

Evo imas jos jednog ucenika. ?I ja se prijavljujem.

Koliko vidim uskoro bi mogao i skolu da otvoris. 

Obijeva skola "Kako pronaci pravu ljubav" .

?

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

Evo imas jos jednog ucenika. ?I ja se prijavljujem.

Koliko vidim uskoro bi mogao i skolu da otvoris. 

Obijeva skola "Kako pronaci pravu ljubav" .

?

Prva lekcija: Grabi devojku. Ne plaši se. A devojke to žele jer su same stidljive, plaše se.

Ali neka bude šaljivo, zabavno, ništa ozbiljno, i sa poštovanjem da ne bude uznemiravanje a kamoli zlostavljenje, i prihvati bez ljutnje ako ona neće, imaće stotinu opravdanih razloga zašto neće.

:D 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

@Снежана Чини ми се да овде фале Жућа и Аћим. 

Нисам имао кад да се удубљујем у тему, али оваква тема има 56 страна? :)))Углавном, мушко-женски односи морају да нађу рупу где цури. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Nego, `ste primetili da smo skrenuli s teme?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, БанеЛ рече

@Снежана Чини ми се да овде фале Жућа и Аћим. 

Нисам имао кад да се удубљујем у тему, али оваква тема има 56 страна? :)))Углавном, мушко-женски односи морају да нађу рупу где цури. 

jeste.. Aćima ubaciš ako hoćeš da ti totalno koncepciju razbuca :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Nego, `ste primetili da smo skrenuli s teme?...

Eo, eo, vraćam se:

Niži muškarci su bolji partneri: Verniji su, nežniji i obzirniji, a obavljaju i više kućnih poslova!

:D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Neša_ рече

Ja pišem o aktuelnom ponašanju, a ono zaista zaslužuje minus.

Stvarno, sta rade vise...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

svakako, samo je problem što moram da ga tražim pajalicom ispod stola

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Juanito рече

А што се ви жене ложите на ову песму?

Zato sto je kvalitetna. John ima predivan glas.

пре 2 часа, Neša_ рече

Nisam povučen, a devojke ne samo da nisu stidljive, nego su mnoge prilično vulgarne. Prevazišle su muškarce u mnogo čemu. Kod njih jedino zgodni visoki i krupni muškarci uvek imaju šanse, bez obzira na karakter. Posebno ako imaju lovu. To ih čini još poželjnijim. Onim drugim muškarcima jasno pokažu da nisu zainteresovane. Ledeno hladni ženski pogled odmah pokopa svaku početnu nadu. A popularnim likovima samo što se ne klanjaju.

Mislim da ne treba generalizovati. Ima takvih, ali nisu sve.

A kako nazivas te muskarce koji novcem kupuju "ljubav"? Oni su sigurno SMEKERI, dok je devojka u takvoj prici uvek losa.

Neso, Neso. Moras naci neku zenu pod hitno :smeh2:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

А на то једина коментаторка на текст каже: "Sve i da je tako, ipak ja sam visoka 177cm nek je on 170 a ja stanem na stikle to je skoro 20cm razlike. Imla bih osecaj kao da ja njega treba da uzmem pod ruku a ne on mene."

@Neša_ све си у праву брате... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

А на то једина коментаторка на текст каже: "Sve i da je tako, ipak ja sam visoka 177cm nek je on 170 a ja stanem na stikle to je skoro 20cm razlike. Imla bih osecaj kao da ja njega treba da uzmem pod ruku a ne on mene."

@Neša_ све си у праву брате... :) 

Štikle su ionako prvobitno osmišljene za muškarce - Luj XIV je bio onizak:

_65495951_louis_xiv_getty.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordicka93 рече

Neso, Neso. Moras naci neku zenu pod hitno :smeh2:

Да скупимо кинту и доведемо му једну Албанку. За оволику кукњаву, ред и да се жртвујемо мало. Али, да ли би и њој нашао ману? Погађај двапут. :)))

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...