Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Juanito рече

Џеја смо звали "Кристина аутоубица", кад седне у кола иза волана вири само ћела.

• Оплаках :)) 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, confianza.esc рече

Ne pojacavam vise te baseve i tuc-tuc muziku :D

Kad smo bili klinci, moji kupili muzicki stub, ja pojacao, a burazer sapuce tati- Tata, ne znam sta je ovo, trese mi se pisa....

Jadno dete :))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 27.8.2018. at 22:30, Bokisd рече

Kada bi ona bila sa mnom, ( koji sam nizi od nje same ), onda, bi i ja bio sa njom. ( koja je visa od mene )

Znaci, sve zavisi od nje.

Бивало је и обрнуто и у обе варијанте... живот је чудо...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, M a l a рече

Razumem da zene kriju godine i visinu, ali muskarciiiii :) Po vama je prosek nacije 140cm. Jer kazete da su oba pola mnogo niza od onoga sto sam navela.

To za muskarce. Zene su sigurno nize girl_smiley I mi smo uvek krive za sve :smeh2:

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, M a l a рече

Razumem da zene kriju godine i visinu, ali muskarciiiii :) Po vama je prosek nacije 140cm. Jer kazete da su oba pola mnogo niza od onoga sto sam navela.

prosijek nacije nije nikakav podatak, ako ces vec pricati o visini kod srba onda je ona izrazena zbog srba dinaraca, a to su srbi sa one strane drine od istre, do skadra, kada uzmes njihov prosijek visine nije im niko na svijetu ni blizu, definitivno  najveci ljudi na svijetu, e sad kad to projektujes na ostatak nacije onda i ovi jazavcari iz srema dobiju  bar dvadeset centi u glavi :)))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordicka93 рече

Gledam kod mene na poslu, malo je glupo sto komentarisem, ali se javljaju kao drvosece na telefon. Pritom ih zena zove. Nigde sarma, neznosti.

Mi ih zezamo da su roboti.

takva je muska priroda, mi smo grublji od zena, zato i jesmo muskarci, necemo tepati okolo ko babetine neke

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...