Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 15 часа, Vladan :::. рече

он би и овима из Гватемале нашао неку ману... а нису мршаве... :) 

Предлажем да се вратимо девојкама које су конкурисале Мисс.

Подели на овим сајтовима

Прошле недеље сам упознао две девојке из Перуа били смо на свадби, високе су "метар и жилет" а веселе су и харизматичне за све паре. Менталитет им је пресликан као наш.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Liga Džentlmena рече

Ovo mi se svidja, tako razmislja zrela osoba bas si me prijat o iznenadila. Ima sam iskustva da devojke u tvoim godinama razmisljaju drugacije, mada vidis uvek ima izuzetaka. :)

A mislis li da se suprotnosti ili slicnosti privlace?

I sta mislis ( cisto iz zenskog ugla) koje osobine su pozeljne kod devojke ( da ima) kako bi se dopala muskarcu?

Mozda nisam toliko moderna kao ostale devojke :)

Ti mene pitas... Pa kazite vi nama koje su vam to osobine bitne kod zenskog pola. Kako ja mogu znati, svako od vas ima sigurno drugacije kriterijume.

Подели на овим сајтовима

Нема ту правила,битно је да се нађеш на право месту и у право време и "сретнеш ону коју мораш срести" или оног кога мораш срести.Читам текст о руској докторици која живи у Србији у селу од 8 кућа и ужива природи и у браку.

https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3109609/ruska-doktorka-olga-bere-ljubicice-i-cuva-ovce-podno-kopaonika-prvo-se-zaljubila-u-srbiju-a-onda-i-u-desimira-i-eto-je-sad-u-gocmancima-selu-od-samo-8-kuca

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, kordicka93 рече

Ti mene pitas... Pa kazite vi nama koje su vam to osobine bitne kod zenskog pola. Kako ja mogu znati, svako od vas ima sigurno drugacije kriterijume.

Искреност је по мени на првом месту а после све остало.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, kordicka93 рече

Мислим да је погрешан приступ у тражењу брачног друга тај да се траже жељене особине, као да се ради о спецификацији производа.

Просто човек хришћанин тражи некога са ким ће се спасити и некако "спонтано" се појави таква особа. Што оно каже Јеванђеље, тражите и даће вам се.

Без неких жељених спецификација, јер чим крене да се лицитира са врлинама и манама оде маст у пропаст.

Подели на овим сајтовима

Tacno se vidi da je ta ruska doktorka jedno smireno, nasmejano bice, koje bi, duboko verujem, bilo srecno svuda.

пре 51 минута, Mali Marko рече

Искреност је по мени на првом месту а после све остало.

Jeste najvaznije, svakako. To je polazna tacka, osnova.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...