Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 22 часа, Vladan :::. рече

Ниски мушкарци су потпуно и апсолутно дискриминисани од стране свих жена, било свесно било подсвесно, у то нема никакве сумње, било да је реч о хладнокрвном или сажаљивом ставу, резултат је увек исти, све друго је само самозаваравање, рационализација и релативизација. Може да их извуче само и једино само нека друга екстра особина, таленат, моћ, богатсво...

Хеј стани... шта ја ово пишем? Неко је други ушао у мој ум и сада... шта се ово...  д д д дешава...  :);) 

Ово није истина. Захтевам да повучеш реч СВИХ иначе ћемо да се посвађамо пред свима.

Мој први симпатијаааааах :) је био моје висине (162 цм.). Никада се више нисам баш толико заљубила, око ушију, а није ми ни пало на памет да је он низак, само нам је обома било смешно то што  смо исти. 

Са друге стране, имала сам колегу од скоро два метра и баш се ложио на мишиће, био је опседнут протеинима и вежбањем. Бог нек ми опрости али, људи моји,он је толико јео да сам ја престала да доручкујем јер нисам могла то да гледам. Тако да уме и то да буде непривлачно скроз, зависи ко како и шта гледа. 

Сто посто је неко ушао у твој ум :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Mislim da je problem nepoklapanja kockica u tome što su kod nekih kuglice tamo gde treba da budu kockice. Kockice i kuglice ne mogu da se poklapaju.:buba: 

I zato mi pojedini muškarci, koji smo pošteni, vredni, pobožni, nesebično požrtvovani i još mnogo toga, ne možemo da se oženimo.

Zaboravio si i skromni.

• Волим 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Milica Bajic рече

Ово није истина. Захтевам да повучеш реч СВИХ иначе ћемо да се посвађамо пред свима.
... ...
Сто посто је неко ушао у твој ум :)

Тај мој коментар је мало као пародија на неке ставове који су се овде провлачили (неко време) и зато сам ставио: потпуно и апсолутно ... свих жена... нема никакве сумње... увек исти... све... само и једино...

Тако немој скроз да ме узимаш за озбиљно ;) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...