Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Иван ♪♫ рече

Vile su lepe, ali nisu za ženidbu

:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Shadow Winterborn Snajka. Ljudi su na razlicitim stupnjevima vere. Nece niko da ti da odgovore za kojima tragas jer ne hoda tvojim cipelama i tvojim putem. Starac Pajsije je ljudima kazivao da se udalje TV, jer lose utice na njih. No mi smo se navikli lagodnosti i opijamo svoja cula raznoraznim stvarima, umesnim , neumesnim sve mu na isto dodje. Slusaj koe ti volja , radi sta te ispunjava. No najprvo tragaj za Bogom , pa kad ga pronadjes u sebi, sve ce da ide potaman. :D 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Nikola Stojanovic Razumem, ali neki savetuju upravo suprotno. Kao sto lek umanjuje bol ali ima nuspojave. Onda ne bi delovao na sve ne bi mogao da se prodaje svima, a upravo je tako. Svima treba licni "Lek". Jer nismo prvo mi sami isti pa samim tim ni ni nasi problemi. Ali svedoci smo da se savetuje vrlo genralno.Moje pitanje je bilo iz ocaja jer mi govore mnogi da to sto ja smatram za deo sebe faza i da ce proci. A neki me tese i kazu da nije tako. I bila bih najsrenija da nije ali se plasim da se ne zavaravam, da su mozda drugi upravu. A oni su ti koji me i osudjuju zbog svega. :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Oko cega se sve ljudi tripuju. Cuvajte sustinu pustite formu. Kako ne shvatate da je Pravoslavlje vera slobode a ne zabrana?

Bog je ljubav a ne neko ko zabranjuje i kaznjava.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Liga Džentlmena рече

Oko cega se sve ljudi tripuju. Cuvajte sustinu pustite formu. Kako ne shvatate da je Pravoslavlje vera slobode a ne zabrana?

Bog je ljubav a ne neko ko zabranjuje i kaznjava.

To je brate laz, jer je Pavao rekao da bez svetosti ( odvojenja za boga) nitko nece videti Gospodina. Da citas bibliju, znao bi da bog itekako kaznjava, da je bog ljubav, ali I svet I pravedan, oganj koji prozdire, I da je strasno pasti u ruke zivog boga. Ti si kreirao nekog boga po svom srcu, koji dopusta svako zlo I nikad ne kaznjava. Nadam se da gresim, tj da nisi tako mislio.

Подели на овим сајтовима

@SerbCro Alternativni pravci u muzici su ipak sigurniji po tom pitanju, jer rep. hip-hop, trep i sl. posledjih decenija najvise profita donosi. Ne znaci da ne postoje oni koji jesu u ovim pravcima. Arch Enemy je predobar bend, Alissa i Angela su otvoreno se izjasnjavale kao ateiste, na nastupima imaju okultne simbole na sceni. Ne mislim na rogove, to je postao simbol roka, retko da neko na to obraca paznju. Mislim na pentagram i sl. To je isto danas prilicno lako objasniti new age ideologijama. U evropi je wicca u velikom porastu, pokusavaju pentagram da opravdaju time. Wicca koristi pentagram sa jednim krakom na gore za zastitu od zlih duhova, a LaVey-evci koriste sa dva kraka na gore, to je i u negovoj "bibliji" simbol za crnu magiju. Za hriscane je su oba pentagrama satanisticka jer se pagani nisu molili Gospodu, nego bogovima(demonima). Tako da ni oni "nisu", ali simboli su tu, a pogotovo sto imaju ugovor sa century media records, koji je kupio Sony(sonijev CEO je Howard Stringer)

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, goranger рече

Hoćeš da kažeš da je bolje biti političar nego narkoman:unbelieveble:....misliš ono što je ljucko tebra prepodobni

Нисам рекла да је боље (не ваља ни једно) један наш  бивши владика (добро познавајући и једну и другу категорију ) рече да су наркомани мале маце за политичаре .  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...