Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече

Kljucno pitanje. ,,Zasto si dosao? Taman smo sve uredili. Ljudi ne zele slobodu, bitniji im je hleb. " ... 

nisam ja mislio na inkvizitora iz Brace Karamazov

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 31 минута, Shadow Winterborn рече

da je ovaj svet Bog dao satani na upravu, on ovde glumi Boga,

i verujte ako podjemo od toga onda je lako povezati sve ostalo

Тачно, сам Христо каже да он јесте - кнез овога света. Наравно, до тренутка док се није остварила Тајна Христова кроз кеносис (самоунижење) Божје кроз оваплоћење, страдање, КРСТ, силазак доле до Адама и Еве тј. Човечанства, Васкрсења и узнесења тј. Вазнесења иловаче тј. земље (материје, твари, човека, света...) на престо Божји! О томе нам благовести Христова Литургија сваке недеље и празника. И то је све у складу са библијском и светоотачком вером православном. 

Међутим, 

није ми најјасније како је до те управе дошао... Мој неки закључак, али он може бити споран, је да је дуализам ипак реалност ne_shvata много већа него што верујемо. Као да је овај свет требао бити израз љубави Бога (Свете Тројице) и пресвих - анђела тј. духовног света. Али се падом анђела нешто  десило што је пореметило Божију вољу... И ту је Библија мало недоречена када је реч о томе. Мислим да је то истргло васељену из "руке Божје", да се не развија унутар Бога тј. унутар тзв. Божјег омофора већ изван, и као да је након тога Бог изгубио материјални свет, заиста, те једина шанса остала да се материја тј. свет врати Богу, да једном прогледа тј. постане свестан и одлучи да ли остаје са сатаном или жели својевољно да се врати тј. принесе Богу. Дуализам? Свестан сам да то јесте дуализам, али...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Shadow Winterborn рече

@Иван ♪♫ evo ubacila sam opet:)

Neke zvuce lepo, a neke su grozne

Savladjivanje osecaja prolaznosti kroz poigravanje sa strahom od smrti, stvaranje iluzije kontrole. 

Imidz, misliti da si mnogo vazan kad si drugaciji, crnji i prkosis samom bogu, iluzija moći, veličine, gordost

Predavanje mraku i tuzi, povredjenost kao nacin zivota, skriveni vapaj za Bogom.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

@ronin Vidim ja da ti nista ne mislis. Spremas li se za Bg? :D

Naravo, samo da se malo racisti guzva. :smeh1:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@Благовесник Ali to je istina, cak i okultisti priznaju dualizam"as above so below", onda masonske plocice,.... Jer oni ne poricu postojanje Boga, vec veruju da ce na Sudnji Dan satana pobediti. Svaka sekta je odvajanje od Boga i u tom smislu satanisticka, ali negde se radi o iznijansiranom delovanju demona, (paganima su se predstavljali kao bogovi), a negde se sam lucifer otkriva. Obmanjuje ih nekim darovima, i za svaki sledecu zelju moraju vise da zrtvuju. Evo noviji primer, Asia Agrento cerka reditelja iz holivuda mislim, jer bila u vezi Anthony-em Bourdian-om(valjda mu se tako ime pise) i iznenada je umro. On je bio njena zrtvo jer okultisti imsju zadatak da nekoga privole probude emocije (to je beli deo dualizma, dakle ne strast vec nesto sto imitira ljubav) i onda zrtvuju tu osobu jer se i sami vezu i onda ritual ima veci uticaj(crni deo dualizma). Asia je otvorneo vestica mozete pogledatio instagram, pozira kao Bafomet itd.. To je moja teorija konkterno za ovaj primer. A Bog je znao da ce sve ovo zbiti, i znao je da ce svog jedinog sina morati poslati da pogine za nas, ali sve to dopustio samo zato sto nas toliko neizmerno voli. Jer covek mozda drugacije ne bi ni poverovao, tako je rekao monah Arsenije, covek je neverna zivotinja i ne bi poverovao Hristos nije sisao i urmo za nas i nase grehe.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Иван ♪♫ рече

Sta ces u bg i onako je prenaseljen

Ima na Dedinju dosta slobodnih vila:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@Иван ♪♫ Hvala, poslusacu ceo nadam se. Bog nas je i stvorio drugacije ali u svojoj slici po svom liku, upravo suprotno radi satana. Amerika stalno ponavlja "be yourself" ali ako im se ne dopadada na koji nacin se ispoljavate, onda sledi osuda i za sve su krivi hriscani (u SAD to su mormoni, adventisti, j. svedoci,...) Ja licno mislim da metal bendovi koji nisu u ugovornoj obavezi prema nekoj prokucijskoj kuci bez subliminiranih poruka nego neki hriscanski izvodjac koji je mejstrim, jer ce kroz njega hriscane da zbunjuju. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...