Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Milica Bajic Pilence je preslatko, nadam se da ga nije zaklao posle toga. Mislim da mu album ide u pravcu new age muzike. Sto nije bas obecavajuce za hriscane. Iskreno kako se opisuje knocept new age muzike, pomislis lako da je nesto pozitivno. Kako ljubav, tolerancija. Ali toleranija prema antihtistu, to i pokusavaju, da kad dodje da ga prihvate svi, a mi hriscani cemo biti "the bad guys" zato sto eto nismo tolerantni prema anthristu, koji je pod vlascu satane. Maca malena.:dry:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Зосима Izgleda da je tako, jednom emo uvek emo. To je senziblitet, verovatno vise nego sto se pretpostavlja. Kad me neko pita, a kao sta si ti, neka pankerka, ja uvek kazem " ja sam nista" Mislim da je tako i najbolje u Bozjim ocima treba biti skroman. (mislim nije kao da jesam nesto na osnovu cega bih bila skromna) :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Shadow Winterborn рече

@Зосима (mislim nije kao da jesam nesto na osnovu cega bih bila skromna) :stadaradim:

nije kao da imam na osnovu cega da budem skromna :) (mislila sam da se nece niko javiti, eto Bog me je pogledao)

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, "Tamo daleko" рече

Глупост, песма AC/DC га инспирисала да убија и силује и сад је музика тог бенда лоша. Колико је људи нашло инспирацију за убијање у својој интерпретацији хришћанства, не знам како их није срамота да пишу овакве текстове. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Shadow Winterborn рече

@Зосима Izgleda da je tako, jednom emo uvek emo. To je senziblitet, verovatno vise nego sto se pretpostavlja. Kad me neko pita, a kao sta si ti, neka pankerka, ja uvek kazem " ja sam nista" Mislim da je tako i najbolje u Bozjim ocima treba biti skroman. (mislim nije kao da jesam nesto na osnovu cega bih bila skromna) :stadaradim:

Oprostite na mojim krindz izjavama. Ovo je bilo TMI at its finest. :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Shadow Winterborn рече

Ne pratim vise te kanale jer mi je veroucitelj rekao da nemam blagoslov. :) 

Во имје Оца, шта људи себи дају за право

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Во имје Оца, шта људи себи дају за право

moyda je veroucitelj svesteno lice

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@Lady Godiva Ja sam ovako to sebi objasnila, mozda nisu svi upravu kada nas savetuju, ali ako pretrpim pretrpela sam zbog Gospoda, mozda Bog i salje nesto da vidi jesam li spremna da istrpim nesto, a da ne "ropcem". On mi je rekao da me kao teorije zavere znimaju jer sam usla u zonu sumraka i da ce ostati praznina koju treba da ispunim Bogom. Rekao je nece ti biti lako, ali bori se. Ja sam svesna idoktrinacije preko muzike i filmova, i sl. ali sam se nadala da sa verom u Boga mogu da pogledam npr. horor film, a da ne pozelim da ubijem (ne mislim na slashere gde je ceo plot oko masakriranja, nego filmovi sa porukom, kao na primer Saw, ili Dont breathe) Koliko sam ga razumela, mozda nisam dobro on smatra da me ni muzika ni stil, ne bi privlacio da nema toga necega sto i mene privlacilo da gledam horore ili igram resident evil. Ne znam samo zasto mora da bi se dopada da budem preplanula, jer sobzirom da zelim da budem bela, to je nesto lose. Da je beo ten popularan, pitam se da li bi bilo isto....

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Shadow Winterborn рече

Jeste, djakon. 

eto misterija resena:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ronin рече

moyda je veroucitelj svesteno lice

Still.. Треба да тражиш благослов ако хоћеш да с топлог воска пређеш на хладни.. Џиз

пре 5 минута, Shadow Winterborn рече

Ja sam ovako to sebi objasnila, mozda nisu svi upravu kada nas savetuju, ali ako pretrpim pretrpela sam zbog Gospoda, mozda Bog i salje nesto da vidi jesam li spremna da istrpim nesto, a da ne "ropcem".

Можеш да гледаш и тако. А можеш и да кажеш себи да је боље да свој мозак упослиш да ради нешто корисно, а не да паранојише. Али добро, има времена научићеш

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Можеш да гледаш и тако. А можеш и да кажеш себи да је боље да свој мозак упослиш да ради нешто корисно, а не да паранојише. Али добро, има времена научићеш

Znam da nemam koristi od toga sto prepoznam simbolizam u nekoj random pesmi. To mi nece pomoci za spasenje, svesna sam. Mozda je trebalo da saznam nesto jer mi kazu da sam naivna po prirodi, mozda je trebalo tako. Onaj yt Matthew Santoro, koji sobzirom koliko ogromnu platformu ima verovatno mason, i iz Kanade je a Kanada je kao sto o. Arsenije kaze jedna od svetskih kolaka. U jednom videu se "sprdao" na racun masonerije da se ljudi sto vise desenzitiziraju i ne veruju da je to realnost, kada neka prica o njihovim gnusnim ritualima procuri, da se ljudi smeju tome kao sali, i da ljudi koji ukazuju na okultne krugove ispadnu ljubomorni na bogatsvo i uspeh koji imaju. Uglavnom rekao je kao" Dont look too much into the secret societies youll start to see them everywhere." A zapravo, guess what pal they are everywhere, and you are one of them. 

Ovako se vrsi desenzitizacija ljudi..

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Shadow Winterborn рече

Znam da nemam koristi od toga sto prepoznam simbolizam u nekoj random pesmi. 

Не препознајеш га него га твој мозак конструише. 

пре 4 минута, Shadow Winterborn рече

Mozda je trebalo da saznam nesto jer mi kazu da sam naivna po prirodi, mozda je trebalo tako.

Мени више делује да верујеш у завере јер си наивна и јер си клинка па покушаваш да пронађеш себе и некакав дубљи смисао, симболику, истину скривену од других и онда се примаш на глупости. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...