Jump to content

Историја у слици

Grizzly Adams

Препоручена порука

ЖРУ сабор, лета Господњег 2016. (Извињавам се, морАла сам) :D 

13151133_219887865061517_692331598_n.jpg

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Св. Јован Шангајски и сестра Катиа, Манастир Лесна, Нормандија, Француска.

Извор: 17457524_287936208294773_3351091555189166128_n.jpg

17457524_287936208294773_3351091555189166128_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Most-Kralja-Aleksandra-2.jpg

most kralja Aleksandra, Beograd

Most-Kralja-Aleksandra-i-pustinja.jpg

most kralja Aleksandra, Beograd

Most-Kralja-Aleksandra-u-izgradnji.jpg

most kralja Aleksandra u izgradnji, Beograd

http://secanja.com/2012/stari-beograd-u-slici/

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

како је Београд имао лепе делове тада... 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

"Ми никад не смемо дозволити да на Балкану један народ постане сувише моћан, народ који има осећај политичке мисије и историјске улоге. Управо Срби су тај народ. Они су доказали да имају велику државотворну снагу, а и велике, амбициозне циљеве који чак иду до Егејског мора. Имам озбиљне примедбе на то да такав народ у њиховим настојањима и амбицијама ја још посебно охрабрим и подржим...Срби су народ који је одређен да има државу и који је као народ одржан. Њихова идеологија је великосрпска. У њима постоји безобзирна отпорна снага. Због тога ће они увек заступати великосрпску идеју. Оно што долази из Београда значи опасност. Немачка мора до краја сузбијати све планове о Великој Србији. Не сме се створити српска војска. Прихватљивија чак становита комунистичка опасност”.

Крвник Адолф Хитлер Херману Нојбахеру, свом специјалном изасланику за Балкан који ово записује у својој књизи „Специјални задатак Балкан” издатој код нас од стране „Службеног листа СЦГ” 2005. године.

Фотографија корисника Историја Срба

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

A whisky vending machine, 1960

C8GnN5cWkAABCef.jpg

А данас само кока-кола... :(

свако има своју "веселу машину"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

А данас само кока-кола... :(

Па ти си шеф у ложи, заложи се на управном одбору да врате виски. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...