Jump to content

Коју ствар сте последњу купили себи....?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Milica Bajic ne znam gde si mi preporucila Alexu la vie, danas sam bila kod njega, hvala ti puno jos jednom!! Prezadovoljna sam :sunce:

cd0d165e9302c73978d21d8cbf01c48a_7_612.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Лапис Лазули рече

20191106_224424.jpg

Хоћу детаље :stidljiv:

Коса је сређена, нападамо лице girl_smiley

Бежимо на ташнице, машнице, да не читају ови ...ери :))

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Milica Bajic рече

Хоћу детаље :stidljiv:

Коса је сређена, нападамо лице girl_smiley

Бежимо на ташнице, машнице, да не читају ови ...ери :))

Detalji: sve odlicno BR, ne maši! Ali bukvalno, fantasticna kozmetika. Losion P50 je must have, cudo za kozu, bez njega nista. Sve sto procitas na netu za njega od reklama je istina. A i za ostalo. Do sad sam probala Placenta kremu(za regeneraciju odlicna) Marin kolagen(tonus)  Antirit, Serum za crvenilo tek sad uzela videcu kakav ce biti, a ranijih godina sam isla na  neke bioloske tretmane njihovim proizvodima, koza svaki put fantazija.

Inace preporuka Salon Jasna, Strahinjica Bana 38, 011/2639416, koriste sve njihovo i oni su glavni zastupnici kod nas a Jasna vlasnica je bas simpa, samo ona ne radi nista osim ciscenja i savetovanja preporuka i td.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Плаво Небо рече

Од чега се ово прави?:unbelieveble:Није ваљда од онога што мислим да јесте, мислим, сам наслов..

Da od placente. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Milica Bajic рече

Јесам ти рекла да не пишеш овде 12:smeha:

Malo šok terapija dobro im je za cirkulaciju  :0205_whistling::D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milica Bajic рече

@Плаво Небо шалим се наравно :kucanje:

Давно сам имао камење и песак у бубрегу и користио сам један природан лек (желудац од кокошке, опну) који ми је помогао да се излечим у потпуности. По један поједем иначе на сваких 6 месеци и сада, ради превенције, и када сам једне прилике то појео на живо, а тако се иначе и једе, отац ми је рекао, да извинете, цитирам, ''ти би и говно појео'' :)

Подели на овим сајтовима

On 7.11.2019. at 18:35, Плаво Небо рече

Давно сам имао камење и песак у бубрегу и користио сам један природан лек (желудац од кокошке, опну) који ми је помогао да се излечим у потпуности. По један поједем иначе на сваких 6 месеци и сада, ради превенције, и када сам једне прилике то појео на живо, а тако се иначе и једе, отац ми је рекао, да извинете, цитирам, ''ти би и говно појео'' :)

auuuh

imao sam napad samo peska  u bubregu

hitna pomoc dosla da mi da trodon

lubenica se leti mora jesti

puno

i pive vise :pivo:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Драшко рече

i pive vise :pivo:

:)))Аух, почео сам да пијем већ неколико месеци пиво, ал' безалкохолно, и почео стомак да ми расте. Небитно да'л има ил' нема алкохола, стомак расте од пива сви ми кажу. Ух, сав се најежих, морао сам у пракси да применим трбушњаке:)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...