Jump to content

Коју ствар сте последњу купили себи....?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 31 минута, Војвода7 рече

Чини ми се да си негдје написала да не волиш да куваш... кад оно пусла торта..и то најбоља у крају :)

Pa, dobro, to što ne voli da kuva, ne znači da ne zna da kuva ili da ne kuva uopšte. A` si namćor  :)))

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Војвода7 рече

Чини ми се да си негдје написала да не волиш да куваш... кад оно пусла торта..и то најбоља у крају :)

Не волим сваки дан да спремам, да имам обавезу. Спремам само кад хоћу и шта ми се једе.

Ал' си намћор.. :D

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Lady Godiva рече

ја сутра правим пуслицу (а моја пусла торта је најбоља у крају). Тако да боље дођи код мене на ручак... понеси и мартинке :)))

Ako je pusla torta u stvari suskavac torta (omiljena zbog koje bih uz teglu dobrog ajvara i obraz prodala ) evo nudim se za goste sa sve martinkama crnim dubokim 39 broj.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Ako je pusla torta u stvari suskavac torta (omiljena zbog koje bih uz teglu dobrog ajvara i obraz prodala ) evo nudim se za goste sa sve martinkama crnim dubokim 39 broj.

Porašće i meni stopalo... ješću i ja tortu :((

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Таша рече

Ако мислиш на ову http://www.maminajela.com/2009/12/suskava-torta.html?m=1, коре су исте, али је фил пусле, по мом мишљењу, лепши. 

Све смо ближи и ближи броју 40. :navijanje:

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Lady Godiva рече

Ако мислиш на ову http://www.maminajela.com/2009/12/suskava-torta.html?m=1, коре су исте, али је фил пусле, по мом мишљењу, лепши. 

Све смо ближи и ближи броју 40. :navijanje:

Bice da je pusla, ne ide cokolada u fil vec peceni lesnik. Evo jedne br. 40  :)

11822006.jpg

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Juanito рече

Што ја не волим те пусле...

Хехе, мргуд, види шта сам јутрос купила. Кажу:„ Don Juan ти је најлепши од свих." :smeh1:

20180407_120120.thumb.jpg.571b17b3051f3ab6493b8a83243caaea.jpg

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

45355.jpg?tip=huge&data=1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Preksinoc smo uzeli. Sin je gledao karakteristike, i kaze da je dobar. Za sada mi se cini da je O.K. Slika je fantasticna.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...