Juanito Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 - Докторе, није ми нешто добро ових дана. - Две кашике соја-соса три пута дневно пре јела и бићете као нови! PredragVId, Данче* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Спорт и рекреација у природи (јуче). ivanaika, PredragVId, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Eto kad ne čitam naslov kako treba... Molim nekoga od administratora da prebaci ovaj moj post iznad u onu temu "fotografije forumaša"... mislila sam da je ovo ta tema... :/ PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 hour ago, Debora рече Evo jedna... kuma sam може да буде и фотографија дана, лепа фотографија Debora and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 PredragVId, -Владимир-, Ненад Р. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 ...more, more...okolica Pule 15.10.2016. Debora, -Владимир-, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 #krst #cross #pravoslavlje #orthodoxy Ненад Р., Kaludjerovic Sreten, Debora and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 #vladika #bishop #pravoslavlje #orthodoxy PredragVId, Debora, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 #list #leaf #7 #jesen #autumn obi-wan, Ненад Р., -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikica Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 Zasto nemogu da vidim ,odnosno neucitava mi objavljene slike PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikica Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 U redu je evo sad moze Pozdrav svima PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 Сунце туђег неба... Аурор, Пг, ivanaika and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Ненад Р., PredragVId, Debora and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Na danasnji dan pre 72 godine je oslobodjen Beograd. RYLAH, Јелена011, obi-wan and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 23, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2016 Krupa na Vrbasu, prosle nedelje Ayla , Dominika, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука