Данче* Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 Снежана, Биљана 1234, Juanito and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 #cat #light Иоанна, АлександраВ, Ненад Р. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 #cat #light PredragVId, Биљана 1234, Kaludjerovic Sreten and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Данче*, arizan, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Ненад Р., Иоанна, Снежана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Ненад Р., Данче*, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 АлександраВ, Ненад Р., Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Још вруће, данашња шетња: Пре пар дана, концерат - штета што брат @Драшко није био: Специално за @Господин Дареалис Изнутра: И чувени Атлас: Снежана, Драшко, Аурор and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Awesomeness... Grizzly Adams, АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 bale, sline, zavist i ..... PredragVId, Grizzly Adams and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 5 minutes ago, Драшко рече bale, sline, zavist i ..... Болес` колико су били добри... никад нисам видео да оркестар држи пажњу свима сат и по без паузе... https://www.carnegiehall.org/Calendar/2016/10/8/0800/PM/Simon-Bolivar-Symphony-Orchestra-of-Venezuela/ PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Управо сада, Grizzly Adams рече Болес` колико су били добри... никад нисам видео да оркестар држи пажњу свима сат и по без паузе... https://www.carnegiehall.org/Calendar/2016/10/8/0800/PM/Simon-Bolivar-Symphony-Orchestra-of-Venezuela/ To mi je bez šale OMILJENI orkestar Em su sjajni, em su šarmantni, em imaju duha! Grizzly Adams, АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Управо сада, Драшко рече To mi je bez šale OMILJENI orkestar Em su sjajni, em su šarmantni, em imaju duha! Такође, пар година сам нишанио да их негде у`ватим... Сјајни су. Извин`те на дигресији... Потражите њихове снимке па ће вам бити јасно одакле одушевљење. Драшко, PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Ненад Р., Иоанна, Тања1 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Evo jedna... kuma sam PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука