Juanito Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Џаба зидови кад Астеци могу да лете... Данче*, GeniusAtWork, -Владимир- and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 БанеЛ, Рапсоди, Ненад Р. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Мантоук светионик на Лонг Ајленду. Направио велики кнез Ђорђе Вашингтон. Juanito, -Владимир-, GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 АлександраВ, Grizzly Adams, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Juanito, АлександраВ, Dominika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 -Владимир-, Рапсоди, GeniusAtWork and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Ова фотка са мора је стварно моћна..обрати пажњу на птичицу... GeniusAtWork, Човек Жоја, -Владимир- and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Залазак од синоћ... GeniusAtWork, АлександраВ, БанеЛ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 БанеЛ, Рапсоди, arizan and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Човек Жоја, Dominika, Аурор and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Само за @Grizzly Adams Лидија Миленковић, Рапсоди, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Одма сам стао мирно и запевао Хеј Словенци... GeniusAtWork, АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 #autumn #jesen arizan, -Владимир-, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 На ово наиђо` синоћ поред океана. Зна ли неко која је то живуљка? Доста је велика, ово изнад је отисак моје ноге, број 46. Juanito, Sanja Т., Снежана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 5 minutes ago, Grizzly Adams рече Зна ли неко која је то живуљка? Доста је велика, ово изнад је отисак моје ноге, број 46. Ako ima otisak noge broj 46, to znaci da je ogromna i opasna zivuljka! -Владимир-, АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука