Danijela Написано Фебруар 17, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2021 PredragVId, GeniusAtWork, Kafanski amater and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Фебруар 17, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2021 Кинески фестивал светла, данас по кишном дану. Рапсоди, Dominika, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 20, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2021 Kafanski amater and Dominika је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 Kafanski amater, Sun14861, хахаха and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 Bernard and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 Maslacak_, Kafanski amater and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 Рапсоди, Kafanski amater, Maslacak_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 Orion and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 Из скорашње архиве. Kafanski amater, PredragVId, Maslacak_ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 Чунга Лунга, Flojd, sanja84 and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 26, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2021 Kafanski amater, Orion, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Sun14861, DijanaP, illuminated and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 1, 2021 Пријави Подели Написано Март 1, 2021 Najveci poljski pravoslavni portal, cerkiew.pl, ponudio je da predstavim svoje portfolio crkvene fotografije, ovde moze da se vidi efekat: http://www.wiadomosci.cerkiew.pl/pages/Image/fotogaleria/2021/imga-086.jpg fotogaleria: Portfolio fotografa: Dominika Kovačević WIADOMOSCI.CERKIEW.PL Polka i Serbka, arabistka, teolożka. Amatorka w zakresie fotografii, lubiąca uchwycić w kadrze ciekawe miejsca czy zjawiska. facebook.com/media/set?vanity=Cerkiewpl&set=a.4021922144487241 GeniusAtWork, Bokisd, Поуке.орг инфо and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 2, 2021 Пријави Подели Написано Март 2, 2021 Zoran Đurović and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 8, 2021 Пријави Подели Написано Март 8, 2021 Београд, каквог не знате Тачно на мој рођендан (23.02.) пожелех да видим срне...и видех срне.Видели смо их два пута исти дан.Други сусрет је био на десет метара, али је био изненадан и немогуће га је било забележити фото оком. Драшко, GeniusAtWork, DijanaP and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука