Juanito Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 Рапсоди, Kafanski amater and Dominika је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јул 27, 2020 Пријави Подели Написано Јул 27, 2020 Mazuri, Poljska Juanito, Рапсоди and Натан је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јул 27, 2020 Пријави Подели Написано Јул 27, 2020 Натан, Juanito, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јул 27, 2020 Пријави Подели Написано Јул 27, 2020 Рапсоди, Smaragdni kamičak, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јул 27, 2020 Пријави Подели Написано Јул 27, 2020 Dominika, Дуња and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 27, 2020 Пријави Подели Написано Јул 27, 2020 On 24.7.2020. at 19:20, Таша рече Gde je ovo? Tj. - gde ćeš me voditi i šta ćeš mi sve pokazati? ? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 28, 2020 Пријави Подели Написано Јул 28, 2020 Ове године је заиста пуно имена за помен на проскомидијама. И свако би требало поменути... Слава Богу за све. Лидија Миленковић, Dominika, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 28, 2020 Пријави Подели Написано Јул 28, 2020 Ретко ко данас улази у велики водопад Рипаљка у току лета. А још ређе у току зиме када је залеђен. Лидија Миленковић, Драшко, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јул 28, 2020 Пријави Подели Написано Јул 28, 2020 пре 2 часа, PredragVId рече Ретко ко данас улази у велики водопад Рипаљка у току лета. А још ређе у току зиме када је залеђен. Је ли, а је ли може неки камен одозго да падне, да га вода скотрља кад је јачи слив И је ли хладна вода? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 28, 2020 Пријави Подели Написано Јул 28, 2020 Пре сат времена, Плаво Небо рече Је ли, а је ли може неки камен одозго да падне, да га вода скотрља кад је јачи слив И је ли хладна вода? Podseća me po malo na one svetogorce sa Karulje. Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јул 29, 2020 Пријави Подели Написано Јул 29, 2020 Kanonizacija mucenika Podlasia postradalih 1946. godine, manastir Zaleszany Smaragdni kamičak, Драшко, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 29, 2020 Пријави Подели Написано Јул 29, 2020 Juanito, AnaLaz, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 29, 2020 Пријави Подели Написано Јул 29, 2020 Smaragdni kamičak, Dominika, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 29, 2020 Пријави Подели Написано Јул 29, 2020 пре 52 минута, Лидија Миленковић рече Snajka, jel? Tuđim se perjem kitiš, m? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 29, 2020 Пријави Подели Написано Јул 29, 2020 пре 4 минута, Дуња рече Snajka, jel? Tuđim se perjem kitiš, m? Дуња је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука