Рапсоди Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 12 минута, Рапсоди рече Мишар (лат. Buteo buteo). Управо га сликала. Najlepše hvala orintologu Željku Stanimiroviću iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije na identifikaciji. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 21, 2020 Пријави Подели Написано Јул 21, 2020 пре 3 часа, Рапсоди рече Мишар (лат. Buteo buteo). Kako je moćan! Лидија Миленковић, Smaragdni kamičak and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rabbi Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Saborna crkva Svete Trojice u Mostaru. Slikao sam sa Carinskog mosta i mogu reci da sam oduševljen izgledom, restauracijom i vraćanjem u autentični stari izgled. Nisam Mostarac, niti pravoslavac, ali uživam gledati ovakve religijske objekte. ? Лидија Миленковић and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rabbi Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Рапсоди, PredragVId and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Неко на статусу рече...три анђела + један који се не види Чунга Лунга, Таша, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Вилин коњиц на мом прсту. Таша, Juanito, Чунга Лунга and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Комета NEOWISE Лидија Миленковић and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 пре 12 часа, Рапсоди рече Вилин коњиц на мом прсту. Ове године их баш има доста. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 On 21.7.2020. at 17:19, Рапсоди рече Мишар (лат. Buteo buteo). Управо га сликала. Jovan Rašajski ga je u knjizi "Sve ptice Srbije" nazvao jastreb mišar (negde ga nazivaju i orao mišar). Onaj pravi jastreb je drugačiji, vrlo sličan kopcu, samo krupniji. Таша and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 Митрополит београдски Михаило (Јовановић) (1826-1898) једна од најзначајнијих црквених личности Србије XIX века. Рођен у Сокобањи на Преображење 1826. године, Сокобању је задужио прелепом црквом посвећеној овоме празнику. Преко пута цркве налази се велика основна школа "Митрополит Михаило", у згради задужбине његових родитеља. Његово тело сахрањено је тамо где је и службовао, у самој Београдској Саборној цркви. Свакако с разлогом. Један је од најзнаменитијих сокобањаца а свакако и Срба свога доба. Овај споменик подигнут је у порти сокобањске цркве коју смо добили захвањујући њему, давне 1892.године. За 2 године па 130 година од освећења ове дивне задужбине нашег мудрог митрополита. Таша, Дуња, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 Kafanski amater, Рапсоди, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 Kafanski amater, Таша, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 Рапсоди, Дуња, Branislav81 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 Kafanski amater, Рапсоди, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 Kafanski amater, Dominika and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука