Flojd Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Lav leo. Kusadak. ? gavrosaurus, шпиља, Поет and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 Vaskrs Лапис Лазули, шпиља, Јелена М. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 шпиља, Dominika, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 Јелена М., Dominika, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 22, 2020 Пријави Подели Написано Април 22, 2020 Нема шта нема кафана СФРЈ Dominika, Flojd and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 23, 2020 Пријави Подели Написано Април 23, 2020 Mali spot Muzika D.B. (Ladno imamo iste inicijale sad shvatih) 20200423_155345.mp4 Grizzly Adams, Поуке.орг инфо, Desiderius Erasmus and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 23, 2020 Пријави Подели Написано Април 23, 2020 пре 2 часа, Драшко рече Mali spot Muzika D.B. (Ladno imamo iste inicijale sad shvatih) 20200423_155345.mp4 A bakica preko puta kola gleda mase glavom i misli se :" drogeraš!"... ? Jestira., Поет, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 23, 2020 Пријави Подели Написано Април 23, 2020 пре 4 минута, Лапис Лазули рече A bakica preko puta kola gleda mase glavom i misli se :" drogeraš!"... ? Ili hoće da me uhvati Ali Suviše sam važan da bi me uhvatili ? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 23, 2020 Пријави Подели Написано Април 23, 2020 Manastir posvecen svetom Jovanu Krstitelju, pre 3 god je bilo obelezavanje 500 godina od podizanja manastira. <3 шпиља, Bernard, Лапис Лазули and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 24, 2020 Пријави Подели Написано Април 24, 2020 Ispred moje kuće... brijeg i moja rijeka. Поет, Sanja Т., Jestira. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 9 2 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 28, 2020 Пријави Подели Написано Април 28, 2020 Па ти после кажи да се не воле! Комшинице на сунчању. Лево ретка и строго заштићена врста - десно, досада и напаст слатководих вода. Барска и црвеноуха корњача. Јуче усликане. Рапсоди, шпиља, Јелена М. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 29, 2020 Пријави Подели Написано Април 29, 2020 Данас сам је нашао, нешто сам се обрадовао па реко' - да поделим. Лидија Миленковић, Поет, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 29, 2020 Пријави Подели Написано Април 29, 2020 Лидија Миленковић, Milica Bajic, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 29, 2020 Пријави Подели Написано Април 29, 2020 Мој бициклиста. Данас обишао 12 цркава и 2 манастира по граду. PredragVId, Поет, Dominika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 3 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 29, 2020 Пријави Подели Написано Април 29, 2020 Лидија Миленковић, Milica Bajic, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука