Jestira. Написано Јануар 6, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2020 пре 20 минута, Juanito рече Шта ћу кад сам се добро удао... E daj mi to znanje Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 7, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2020 Јелена М., Dominika, Душица and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 7, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2020 Јелена М., Дуња, Предраг М and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 8, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2020 Поет, Душица, Аристарх and 9 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 8, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2020 Ovde se svi zalete da gledaju, pa taman da iskoristim. Moze li da mi objasni neko od ovih intelektualaca i mudraca, zasto mi noge mirisu na sirenje kad gih operem, tj na onaj plavi smoki, smrdljivac sto ga vikaju? Ako bi ljubazni bili, vidim sve znaju. Hvala gim i slava. Душица and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 8, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2020 пре 31 минута, Nikola Stojanovic рече Ovde se svi zalete da gledaju, pa taman da iskoristim. Moze li da mi objasni neko od ovih intelektualaca i mudraca, zasto mi noge mirisu na sirenje kad gih operem, tj na onaj plavi smoki, smrdljivac sto ga vikaju? Ako bi ljubazni bili, vidim sve znaju. Hvala gim i slava. Капринска киселина. Добила је име по томе што је састојак козјег сира. Но такође је састојак миомирисне смеше с табана наших. И има ту још пар киселина које са сиром имају везе... Поет and Душица је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 8, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2020 Тек сад видех да је софтвер компресовао и унаказио три фотке из мог задњег поста. Био земљотрес, нема струје. Све шаљем с телефона, па нисам видео на време. А сад не може да се едитује више. Прошо воз. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 8, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2020 пре 20 минута, Juanito рече Капринска киселина. Добила је име по томе што је састојак козјег сира. Но такође је састојак миомирисне смеше с табана наших. И има ту још пар киселина које са сиром имају везе... Ccc, sto ti je covek obicno govece. I sa smoki ima slicnos. Fala lepi, opasno baratas sa informacije. Izvolte na domaci mesen lebac , pitije i tako to. Juanito and Душица је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Предраг М, Sanja Т., Јелена М. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Манастир Светог Стефана у Јерусалиму. Поглед са Маслинске горе. Sanja Т., Аристарх, dadodj and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Рапсоди, Dominika, Јелена М. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 27 минута, Jecić рече Sto je ovo roki, tetreb !? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече Sto je ovo roki, tetreb !? Ma ne. Neki kljunaš ne znam mu ime. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Јелена М., Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 11, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2020 Bogojavljenje, 6 januar ove godine, Varsava, Poljska Kafanski amater, Јелена М., Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука