Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovde se svi zalete da gledaju, pa taman da iskoristim. Moze li da mi objasni neko od ovih intelektualaca i mudraca, zasto mi noge mirisu na sirenje kad gih operem, tj na onaj plavi smoki, smrdljivac sto ga vikaju?  :D Ako bi ljubazni bili, vidim sve znaju. Hvala gim i slava. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Nikola Stojanovic рече

Ovde se svi zalete da gledaju, pa taman da iskoristim. Moze li da mi objasni neko od ovih intelektualaca i mudraca, zasto mi noge mirisu na sirenje kad gih operem, tj na onaj plavi smoki, smrdljivac sto ga vikaju?  :D Ako bi ljubazni bili, vidim sve znaju. Hvala gim i slava. 

Капринска киселина. Добила је име по томе што је састојак козјег сира. Но такође је састојак миомирисне смеше с табана наших. И има ту још пар киселина које са сиром имају везе...

Подели на овим сајтовима

Тек сад видех да је софтвер компресовао и унаказио три фотке из мог задњег поста. 

Био земљотрес, нема струје. Све шаљем с телефона, па нисам видео на време. А сад не може да се едитује више. Прошо воз. :D

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Juanito рече

Капринска киселина. Добила је име по томе што је састојак козјег сира. Но такође је састојак миомирисне смеше с табана наших. И има ту још пар киселина које са сиром имају везе...

Ccc, sto ti je covek obicno govece. I sa smoki ima slicnos. Fala lepi, opasno baratas sa informacije. Izvolte na domaci mesen lebac , pitije i tako to. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...