Аристарх Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 Пре неколико година сам ово сликао овај споменик у Бајконур једини пут кад сам био тамо. То је интерконтинентална балистичка стратешка ракета 15А15 на платформи из 70-их година. Назив који НАТО користи је SS-17 како и пише на спомен плочу Драшко and Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 Čekamo drugare Vladan :::., Стаљиново унуче, Биљана, два and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 #longexposure #longexposurephotography #longexpo #mobilephotography #mobile_photography #bwphotography #grain #grainyphoto #grainyphotography Поет је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 #longexposure #longexposurephotography #longexpo #mobilephotography #mobile_photography #bwphotography #grain #grainyphoto #grainyphotography "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 Mačje oči ??? Душица, Јелена М. and Биљана, два је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2019 Smaragdni kamičak, Kafanski amater, Gogić and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Децембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2019 @Juanito боја, колорит Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2019 #longexposure #longexposurephotography #longexpo #mobilephotography #mobile_photography #bwphotography #grain #grainyphoto #grainyphotography Аристарх је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2019 Na reci Jordanu 3.12.2019. Биљана, два, Јелена М., Gogić and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Децембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2019 Роршах feeble, Јелена М., Milica Bajic and 9 осталих је реаговао/ла на ово 7 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2019 @ines Bese banjanje a? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2019 @Nikola Stojanovic da Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Децембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2019 Као noir сликопис. Доле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Децембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2019 Аристарх, Juanito and Дуња је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 #slovenskikrug #costumes #slavicmythology #godessofwinter #godessofsummer #artphotography Стаљиново унуче, Juanito, Gogić and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука