Ana B. Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 kris_tina, Vladan :::., Лидија Миленковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 3 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 On 4.9.2019. at 19:13, Juanito рече Заљубљене стене... On 4.9.2019. at 20:21, Istopljeni kamen рече Јесу....и ја сам то помислила... Moja pomisao je bila - Kakav poljubac ! Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 пре 8 минута, Лидија Миленковић рече Moja pomisao je bila - Kakav poljubac ! jeste tako je... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 @Ana B. Eve ga Gugutan, od one tvoje gugute, doso da slusa poeziju i poklon da pazari za gospodjicu. Valjda nece da ga sutne, izginu covek zarad ljubavi prema Njojzi. Биљана, два, Gogić, Јелена М. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 Sve se ofucao zbog ljubavi i pozrtvovanosti , e moje Zene, nemate Vi pojma na sta smo mi spremni zbog vas. I u boj bi iso moj prijatelj , gugutan, nego ne moz da odi. Kafanski amater and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2019 Gogić, Kafanski amater, Sasa2000 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
шпиља Написано Септембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2019 Sasa2000, Предраг М, Dominika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Септембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2019 Биљана, два, Kafanski amater, Јелена М. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 Juce vecernje, danas jutrenje i Liturgija za praznik Vozdvizenja Casnog Krsta - Balamand, Liban Јелена М., Брада, Vladan :::. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 Биљана, два, Istopljeni kamen, Јелена М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 Јелена М., Istopljeni kamen and Биљана, два је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 Dominika, Alegzandar, Gogić and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 Биљана, два, Јелена М. and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 пре 1 минут, Снежана рече Sjajna fotka. Nikada mi ne bude dosta ovakvih prizora. Rajski. Odmarajuće. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2019 пре 3 минута, Дуња рече Sjajna fotka. Nikada mi ne bude dosta ovakvih prizora. Rajski. Odmarajuće. Da, lepa je, obzirom da je iz kola slikana. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука