Ana B. Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 пре 7 минута, ronin рече moderna golubica Ko danas ne zna da se slika dzabe mu sve Gogić and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 пре 10 минута, Ana B. рече Ko danas ne zna da se slika dzabe mu sve jos samo da joj otvoris instagram nalog АлександраВ and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 пре 3 минута, ronin рече jos samo da joj otvoris instagram nalog pa da mi kuka pod prozor ko onaj Šarke što krivi Miroljuba za manjak lajkova na instagramu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 пре 47 минута, Ana B. рече pa da mi kuka pod prozor ko onaj Šarke što krivi Miroljuba za manjak lajkova na instagramu To je cena slave Ana B. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 Мили наш Прота! Предраг М, АлександраВ, Milica Bajic and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 @Јелена М. чула сам за вашег предивног проту Милета. Ко је имао ту срећу да га упозна, сећа га се заиста са дирљивом успоменом. Нешто што ми је остало у сећању, дивно, о њему је то да је волео да сву своју духовну децу повеже међусобно, да свако има свачији број телефона, злу не требало... И предивне иконе које је он радио сам имала прилику да видим... Вечна му слава. Gogić, Vladan :::., АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 10, 2019 Пријави Подели Написано Април 10, 2019 Arapska Triod Postna, crnobela slika Vladan :::., АлександраВ, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Април 10, 2019 Пријави Подели Написано Април 10, 2019 пре 16 часа, Milica Bajic рече чула сам за вашег предивног проту Милета. Ко је имао ту срећу да га упозна, сећа га се заиста са дирљивом успоменом. Нешто што ми је остало у сећању, дивно, о њему је то да је волео да сву своју духовну децу повеже међусобно, да свако има свачији број телефона, злу не требало... И предивне иконе које је он радио сам имала прилику да видим... Вечна му слава. Ево, усликах пар страна из каталога који ми је Прота давно поклонио: Dominika, Smaragdni kamičak, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 10, 2019 Пријави Подели Написано Април 10, 2019 Moj prijatelj monah i ja Лидија Миленковић, АлександраВ, dadodj and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Април 11, 2019 Пријави Подели Написано Април 11, 2019 Пут са горњоливадичког гробља. АлександраВ, Просечан србенда, ronin and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nebica933 Написано Април 12, 2019 Пријави Подели Написано Април 12, 2019 o Ja mislim da je za prvo javljanje odlična AnaLaz, Dominika, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dr011 Написано Април 13, 2019 Пријави Подели Написано Април 13, 2019 Свети Јован Лествичник, иконописац Данило иконописац Данило Инстаграм PredragVId, AnaLaz, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 13, 2019 Пријави Подели Написано Април 13, 2019 АлександраВ, Flojd, Биљана, два and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 13, 2019 Пријави Подели Написано Април 13, 2019 nebica933, AnaLaz, Alegzandar and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Април 13, 2019 Пријави Подели Написано Април 13, 2019 Dominika, АлександраВ, AnaLaz and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 5 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука