Јелена М. Написано Март 20, 2019 Пријави Подели Написано Март 20, 2019 Зовем на дружење! Поет, Gogić, Dominika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 20, 2019 Пријави Подели Написано Март 20, 2019 Vladan :::., Dominika, Јелена М. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 21, 2019 Пријави Подели Написано Март 21, 2019 Crkva sv. Djordja u (pravoslavnom) selu Btaaboura, Liban АлександраВ, Gogić, Предраг М and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 21, 2019 Пријави Подели Написано Март 21, 2019 Палермо, Broken, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Март 21, 2019 Пријави Подели Написано Март 21, 2019 пре 16 часа, Predragmoratic рече LJEPOTANI Rašo, АлександраВ, Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 21, 2019 Пријави Подели Написано Март 21, 2019 Литургија пређеосвећених дарова 20.03.2019. AnaLaz, АлександраВ, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 22, 2019 Пријави Подели Написано Март 22, 2019 пчелица одмара... не знам одакле је стигла, само сам је угледала на икони... Flojd, AnaLaz, Sanja Т. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 22, 2019 Пријави Подели Написано Март 22, 2019 пре 4 часа, АлександраВ рече пчелица одмара... не знам одакле је стигла, само сам је угледала на икони... Скупља нектар на Нектарију. Dominika, Vladan :::., Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Март 22, 2019 Пријави Подели Написано Март 22, 2019 пре 12 минута, Ведран* рече Скупља нектар на Нектарију. Mogli bi smo i mi da se češće ugledamo na ovu pčelicu :)))):)))) Предраг М, Dominika, Flojd and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 22, 2019 Пријави Подели Написано Март 22, 2019 Danasnji drugi deo Akatista Flojd, Milica Bajic, Gogić and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 23, 2019 Пријави Подели Написано Март 23, 2019 Milica Bajic, Smaragdni kamičak, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Март 23, 2019 Пријави Подели Написано Март 23, 2019 Flojd, Milica Bajic, Alegzandar and 6 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 23, 2019 Пријави Подели Написано Март 23, 2019 On 17.3.2019. at 20:45, feeble рече Dominika, hvala sto stavljas ove slike iz Libana. Inace, koliko ima pravoslavnih tamo otprilike? Izgleda bas da imaju jaku tradiciju i ocuvanu "infrastrukturu" (manastire, bogosloviju). U Srbiji se neki ljudi cude kad vide litiju sa ikonama kroz grad a ovi normalno setaju. Kakvi su inace odnosi sa muslimanima, ima li netrpeljivosti ili je ok? Ako nije tema za ova pitanja, mozes negde drugde na forumu da napises nesto vise o pravoslavlju u Libanu? Evo, napisala sam tekst Предраг М, Milica Bajic and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Март 23, 2019 Пријави Подели Написано Март 23, 2019 Smaragdni kamičak, Предраг М, Bojan* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 23, 2019 Пријави Подели Написано Март 23, 2019 Gogić, АлександраВ, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука