Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hahah, fotkao sam kevu za fb i opis sam joj stavio na profilnu , Mnogo prosto kad si boss , samo Vas gledam ! :D:D:D <3

IMG_20190315_134225.jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Dominika, hvala sto stavljas ove slike iz Libana. Inace, koliko ima pravoslavnih tamo otprilike? Izgleda bas da imaju jaku tradiciju i ocuvanu "infrastrukturu" (manastire, bogosloviju). U Srbiji se neki ljudi cude kad vide litiju sa ikonama kroz grad a ovi normalno setaju. Kakvi su inace odnosi sa muslimanima, ima li netrpeljivosti ili je ok? Ako nije tema za ova pitanja, mozes negde drugde na forumu da napises nesto vise o pravoslavlju u Libanu?

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, feeble рече

Dominika, hvala sto stavljas ove slike iz Libana. Inace, koliko ima pravoslavnih tamo otprilike? Izgleda bas da imaju jaku tradiciju i ocuvanu "infrastrukturu" (manastire, bogosloviju). U Srbiji se neki ljudi cude kad vide litiju sa ikonama kroz grad a ovi normalno setaju. Kakvi su inace odnosi sa muslimanima, ima li netrpeljivosti ili je ok? Ako nije tema za ova pitanja, mozes negde drugde na forumu da napises nesto vise o pravoslavlju u Libanu?

Da, mislim da bice bolje ako napisem poseban tekst, pokusacu da to uradim mozda cak i danas, ako ne - sigurno ove sedmice :)

Znam da tema je interesantna i malo poznata ;) A cak preci ovih ljudi su bili prvi hriscani :)

Подели на овим сајтовима

@goranger  Kiseo kupus ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...