шпиља Написано Децембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2018 манастир пустиња Bernard, Smaragdni kamičak, Flojd and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2018 Dobar dan Kosovo... Лидија Миленковић, Биљана, два, БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2018 ronin, Milica Bajic, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Децембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2018 Milica Bajic, шпиља, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vukkostic Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 Atmosvera iz moje sobe. Velika je pa u istoj sobi spavam i radim ikone БанеЛ, Milica Bajic, Биљана, два and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vukkostic Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 ovo je fotografija koju sam slika pre godinu i po dana. Mada jos bolju nisam uhvatio. Onaj momenat kad se sve samo od sebe namesti Биљана, два, Лапис Лазули, Dominika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 ^^ Odlicna! Milica Bajic and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 пре 15 часа, vukkostic рече Atmosvera iz moje sobe. Velika je pa u istoj sobi spavam i radim ikone Лубеница and vukkostic је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2018 Koznik - sad bez magle. Поет and Dominika је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 Zvezdica Vladan :::., Поет and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 Sok od sargarepe i jabuke Bernard, Лидија Миленковић, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече Sok od sargarepe i jabuke Domacice.? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 Celijsko Jezero. Ima i jedan camdzija dole, valja se riba pecati. Лидија Миленковић, Bernard, Биљана, два and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече Sok od sargarepe i jabuke Већ видим укључену погрешну ринглу и катастрофу у најави. Користи неку другу површину за тај блендер, молим те. Ana B., Vladan :::. and Flojd је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Већ видим укључену погрешну ринглу и катастрофу у најави. Користи неку другу површину за тај блендер, молим те. Blender najvise radi zato moze da se smesti gde hoce :))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука