БанеЛ Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Манастир Ђунис. Велика светиња, а за моју бруку први пут сам данас био тамо. Видео сам неке мени драге људе које нисам ни сањао да ћу ту видети. Мајка Божја обилато дарује! Слава Богу! Лубеница, Sanja Т., Vladan :::. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 10 4 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 44 минута, БанеЛ рече Манастир Ђунис. Велика светиња, а за моју бруку први пут сам данас био тамо. Видео сам неке мени драге људе које нисам ни сањао да ћу ту видети. Мајка Божја обилато дарује! Слава Богу! Svrati do Sv. ROMANA, on je u blizini. БанеЛ, Лидија Миленковић and crisbo88 је реаговао/ла на ово 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Neki moji rani radovi iz bubinjeg sveta (1) - "Zenit-E" (sa filmom), pa skeniran negativ, pa sredjeno malo... ... Ana B., Rašo, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 moja blesava mlada u laganoj šetnji posle venčanja (valjda da mladoženja dođe sebi) Лидија Миленковић, Ana B., Биљана, два and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Neki moji rani radovi iz bubinjeg sveta (2) - "Canon Powershot G6" (digitalni), macro mod, pa sredjeno malo... ... Sanja Т., arizan, Снежана and 10 осталих је реаговао/ла на ово 6 6 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Neki moji rani radovi iz bubinjeg sveta (3) - "Canon Powershot G6" (digitalni), macro mod, prebaceno u monohromatsku skalu, pa sredjeno jos malo. Taj svitac je bio izuzetno nestasan, jurio sam ga pola sata po livadi da napravim par dobrih slika; ovu sam onda nazvao "undercover"... ... Branislav81, Снежана, Milica Bajic and 9 осталих је реаговао/ла на ово 4 8 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 obi-wan, Veliki Marko, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 Снежана, obi-wan, crisbo88 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Bila si skorije na Oplencu?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 4 минута, obi-wan рече Bila si skorije na Oplencu?... Па данас.. наше фотке дана obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 10 минута, Lady Godiva рече Па данас.. наше фотке дана Bila i ja...al nemam dokaz...zaboravila da fotkam Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 пре 30 минута, Lady Godiva рече Па данас.. наше фотке дана E pa bas lepo... to je nasa sumadi`ska dika... Sanja Т. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 14, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2018 1 hour ago, Сања Т. рече Bila i ja...al nemam dokaz...zaboravila da fotkam Имам само ту једну фотку, нисам ни ја тај тип који само шкљоца. Али зато имам вина.. дивота. Милошшш and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 Фотографија са бдења у манастиру Покрова Пресвете Богородице у Ђунису. Alegzandar, Milan Nikolic, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 Акатист Пресветој Богородици, манастир Ђунис. Ana B., Рапсоди, arizan and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука