Лапис Лазули Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 6 минута, Vladan :::. рече али још да је уместо оне у снимку била нека музика из хорор филмова Pa ne bas za ovu priliku , skroz je tematski birano i smisleno, duboko filozofski...i tako to...tekst mislim A i Sergej je poprilicno horor ovde Лубеница and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 6 минута, Лапис Лазули рече Pa ne bas za ovu priliku , skroz je tematski birano i smisleno, duboko filozofski...i tako to...tekst mislim морао сам да изгуглам наслов и текст је баш филозофски толико да сам у пола један само рефрен успео да повежем са видео клипом пре 9 минута, Лапис Лазули рече A i Sergej je poprilicno horor ovde да слажем се плавуша је баш упечатљива и мистериозна... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 Smaragdni kamičak, Natasenka, Veliki Marko and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 Alegzandar, Dominika, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 3, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2018 Biblioteka Hriscanske Teoloske Akademije u Varsavi dobila je od antiohijskog patrijarha Jovana, kad je bio pre 2 godine u Poljskoj, ove knjige (sve kanone pravoslavne Crkve na arapskom iz drevnih manuskripta i pravoslavnom arapskom kaligrafijom koja je komentar za ove kanone), ali posto niko ne moze to da procita tamo, dali su je meni *SHONE*, Hattori, Lady Godiva and 8 осталих је реаговао/ла на ово 2 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2018 :вонабикулфотографетзаовинскојезеро: Smaragdni kamičak, arizan, Ana B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Октобар 4, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2018 Патерица Alegzandar, Zoki1988, Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 4, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2018 Smaragdni kamičak, arizan, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Октобар 4, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2018 @antics Oče, da li je ovo Tvoja crkva? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Октобар 4, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2018 пре 17 минута, antics рече Да ли је ово под светлошћу свећа + блиц? П.С. А зашто су наочаре на Часној Трпези? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 6, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2018 Јесте, ово је Црква Вазнесења Господњег у Жабарима. Наочаре су ту, јер сам или облачио, или свлачио стихар, а матор ми је оквир и сасвим се расклимао и - томе следствено - хоће да спадне с главе. А фотографија је настала овог пролећа, негде пре Васкрса. Светлост је само природна, и по мало од свећа, па је после примењен филтер. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 6, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2018 Vladan :::., Ana B., Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 6, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2018 arizan, Рапсоди, Milica Bajic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Рапсоди, Vladan :::., Rašo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 Vladan :::., Рапсоди, Alegzandar and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука