Vladan :::. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Ко зна шта је ово? Рапсоди, Брада and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 13 минута, Vladan ::: рече Ко зна шта је ово? Kućice ili spilje.?!? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 @Vladan ::: Монах и мирјанин... Ana B., Milan Nikolic, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dadodj Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Ns. Dunavski park Phoebe, Вукашин Ковачевић, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 1 hour ago, Vladan ::: рече Ко зна шта је ово? Личе на шпиље. На другој слици се види и контура човека са дугом белом брадом како излази ван, а око њега блешти светлост Isusovo magare and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 @Isusovo magare @Рапсоди @Брада То су дуге, и то мале Али ви имате бујнију машту од моје деце Isusovo magare, Брада, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 12 минута, Vladan ::: рече @Isusovo magare @Рапсоди @Брада То су дуге, и то мале Али ви имате бујнију машту од моје деце Скицирано брзински мислим да је све очигледно Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 1 сат, Vladan ::: рече Ко зна шта је ово? ludi kamen i u blizini grobnica haha salim se Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 21 минута, Брада рече Скицирано брзински мислим да је све очигледно Ух човече ти си баш лепо исцртао целу фигуру... а ја сам видео само чичу у мантији Isusovo magare and Брада је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 22 минута, Ana B. рече ludi kamen i u blizini grobnica haha salim se Чекај мало, од лудог камена се ваљда заљубиш као теле али није баш толико да умреш аман Ana B. and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Храм Свих Светих, Мамајев Курган, Волгоград Натан, Вукашин Ковачевић, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 21 минута, Vladan ::: рече Чекај мало, од лудог камена се ваљда заљубиш као теле али није баш толико да умреш аман Neki budu i vezani kao telad :)))))) Crni humor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Kad smo vec kod toga zanima me ima li puno srecnih brakova, al ono mislim bez glume? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Вукашин Ковачевић, Vladan :::., Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 21 минута, Ana B. рече Neki budu i vezani kao telad :)))))) Crni humor Мени је забавно заљубљивање и све што иде уз то али јесте да можеш и да се ваздан запетљаш... пре 16 минута, Ana B. рече Kad smo vec kod toga zanima me ima li puno srecnih brakova, al ono mislim bez glume? Па ако је тачно да се пола бракова разведе у првих неких десетак година ваљда, онда... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука