Rašo Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Вечер у Јерусалиму Милан Ракић, Hattori, Рапсоди and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 Поподне у Требињу Ведран*, Рапсоди, arizan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 Храм св. цара Константина и царице Јелене у изградњи, Панчево, 03.06.2018. Лидија Миленковић, Рапсоди, Milan Nikolic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 crkva sv Nikole u Stanisicima... 2.6.2018 Рапсоди, Sanja Т., AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 crkva sv.Vasilija ostroskog u Bijelinji... Рапсоди, Smaragdni kamičak, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 manastir sv Petke kod Bijeljine... AnaLaz, Лидија Миленковић, Natasenka and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 3, 2018 Пријави Подели Написано Јун 3, 2018 etno selo Stanisici kopitar, Ведран*, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 4, 2018 Пријави Подели Написано Јун 4, 2018 #art #woodart #redlight kopitar and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 4, 2018 Пријави Подели Написано Јун 4, 2018 #zalazak #sunset #psenica #wheat kopitar, Isusovo magare, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 4, 2018 Пријави Подели Написано Јун 4, 2018 #spomencesma #divostin #bogorodica #krst — at Manastir Divostin. Рапсоди, Smaragdni kamičak and Goku је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 4, 2018 Пријави Подели Написано Јун 4, 2018 Smaragdni kamičak, Dominika, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 4, 2018 Пријави Подели Написано Јун 4, 2018 пре 23 часа, JESSY рече Џеси, ово на слици си ти ? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 4, 2018 Пријави Подели Написано Јун 4, 2018 пре 4 часа, Рапсоди рече Џеси, ово на слици си ти ? aha.... Sanja Т., Lady Godiva and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 Рапсоди, Smaragdni kamičak, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dadodj Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 Tvrdjava Ns. Ведран*, Rašo, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука