Данче* Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 "Tamo daleko", Никола90, obi-wan and 9 осталих је реаговао/ла на ово 8 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Рапсоди, Milan Nikolic, arizan and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 6, 2018 Пријави Подели Написано Мај 6, 2018 Vladan :::., Grizzly Adams, arizan and 11 осталих је реаговао/ла на ово 8 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 6, 2018 Пријави Подели Написано Мај 6, 2018 Nebo iznad moje varosi, pre nekoliko trenutaka Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 6, 2018 Пријави Подели Написано Мај 6, 2018 Administracijo, molim te. Izvinite. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 6, 2018 Пријави Подели Написано Мај 6, 2018 Opet me zeki ovo postavljanje slika Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 6, 2018 Пријави Подели Написано Мај 6, 2018 пре 18 минута, Лидија Миленковић рече Opet me zeki ovo postavljanje slika Мени не смета јер је сигурно исто такво небо и код мене obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 6, 2018 Пријави Подели Написано Мај 6, 2018 Vladan :::., Данче*, "Tamo daleko" and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 Tell hell - NO ! Ovo će da mi bude potpis od sad. Grizzly Adams and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 Иоанна, cloudking, Smaragdni kamičak and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 #kupola #dome #svedrzitelj #allmighty #mozaik #mosaic #pravoslavlje #orthodoxy #hramsvsave #churcsaintsava Vladan :::., Таша, Broken and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 #streetart #light #window obi-wan, Таша and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 @Grizzly Adams A na zgradici desno pise "znaci"... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 "Tamo daleko", Vladan :::., Ведран* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 7, 2018 Пријави Подели Написано Мај 7, 2018 Kao njen bata 5god ranije, zivele kutije Radosti moje, zivot cine carobnim! ivanaika, AnaLaz, Sanja Т. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 10 3 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука