Danijela Написано Април 3, 2018 Пријави Подели Написано Април 3, 2018 #m #bw #black&white #foil #sign "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 3, 2018 Пријави Подели Написано Април 3, 2018 #window #hubcap Vladan :::. and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 Мора да ставим - Палм Бич, тотално лудило... Зна прецедник где се праве викендице... Таша, Vladan :::. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 Лидија Миленковић, Vladan :::. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 15и спрат Vladan :::. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 пре 50 минута, PredragVId рече 15и спрат Траже wifi? PredragVId and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 Vladan :::. and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 Јудејска пустиња Иван ♪♫, PredragVId, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 Сала посљедње вечере Натан, Vladan :::., Grizzly Adams and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Гетсимански врт Натан, Vladan :::., Таша and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 @Rašo Hvala ti na ovim slikama. Rašo and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Vladan :::., Милан Ракић, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Натан, PredragVId, Драгана Милошевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Милан Ракић, PredragVId, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 6, 2018 Пријави Подели Написано Април 6, 2018 Лидија Миленковић and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука