Juanito Написано Март 25, 2018 Пријави Подели Написано Март 25, 2018 Таша, Danijela, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 25, 2018 Пријави Подели Написано Март 25, 2018 пре 9 минута, Juanito рече Ćofi je stvarno legendaran auto (ne onaj jugslovenski, već italijanski). Kakvi su holandski komšiluci onako za život? Ovaj mi djeluje malo depresivno, kao oni engleski u nizu od cigala. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 25, 2018 Пријави Подели Написано Март 25, 2018 пре 7 минута, Justin Waters рече Kakvi su holandski komšiluci onako za život? пре 7 минута, Justin Waters рече depresivni Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 25, 2018 Пријави Подели Написано Март 25, 2018 пре 25 минута, Juanito рече Нису га лепо ошмирглали на рубовима па опет јавила рђа е сад да ли ради форе или стварно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Таша, Лидија Миленковић, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 29, 2018 Пријави Подели Написано Март 29, 2018 Sent from my iPad using Tapatalk Лидија Миленковић and Таша је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 29, 2018 Пријави Подели Написано Март 29, 2018 Sent from my iPad using Tapatalk Vladan :::., Лидија Миленковић, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2018 Пријави Подели Написано Март 29, 2018 Grizzly Adams, "Tamo daleko", Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 29, 2018 Пријави Подели Написано Март 29, 2018 Ресничко језерце, данас усликано Милан Ракић, Vladan :::., PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 30, 2018 Пријави Подели Написано Март 30, 2018 Ne bas sveza slika, ali zanimljiva Moj stariji sin kao maturant Таша, Снежана, Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 30, 2018 Пријави Подели Написано Март 30, 2018 On 29.3.2018. at 5:24, Grizzly Adams рече Sent from my iPad using Tapatalk Вежба 147. Ескадрила у навигацијском лету у смакнутом поретку obi-wan, Лидија Миленковић, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Март 31, 2018 Пријави Подели Написано Март 31, 2018 Čekajući dvije godine da procvjeta odlučih posaditi bambus.. Лидија Миленковић, Vladan :::. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 31, 2018 Пријави Подели Написано Март 31, 2018 Zora rudi, dan se bjeli, a ja moram odlazit... Vladan :::. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 3, 2018 Пријави Подели Написано Април 3, 2018 #trapped #wirefence "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 3, 2018 Пријави Подели Написано Април 3, 2018 #trapped #wirefence "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука