PredragVId Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 У недељу смо били до манастира Сланци. Гроб оца схи-архимандрита Стефана Каруљског је први с лева. Поред њега је сахрањен, не мање значајан, архимандрит Аваакум (Росић). Неко од ходочасника, ходочастећи по Светој гори, осетио је потребу да ове каменчиће из манастира Ватопед, Ивирон и Констамонит приложи гробу оца Стефана, који је дуги низ година Каруљску пећуну у којој је стално живео, обливао сузама за свој напаћени српски народ. Неко је на гроб ставио и Васкршње јаје. У најтежим тренутцима за српски народ отац Аваакум није напуштао источно Сарајево већ је са преосталим православним становништвом остао да исповеда и духовно снажи оне који су тамо преостали. Чунга Лунга, Рапсоди, Rašo and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Рапсоди, Phoebe, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 @PredragVId Cim se slikao ove fotke na groblju? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 3 часа, Danijela рече @PredragVId Cim se slikao ove fotke na groblju? Нису баш најбоље. Слика је искривљена, али ипак рекох да их поставим, можда се неком свиде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Kojim aparatom si slikao? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 17, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 Rašo, Рапсоди, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 17, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 пре 23 часа, Danijela рече Kojim aparatom si slikao? Стара двојка - спортска камера Го про. Имам је већ 5-6 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 17, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 Hvala. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 17, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2018 Велики полијејеј из крипте храма Светог Саве гледано из жабље перспективе. Ana B., Ведран*, Danijela and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 Бог се јави! мој крстић Goku, Phoebe, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 18, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2018 Vladan :::., Драшко, Вилер Текс and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Данашњи победник Богојављенског пливања у Земуну студент Урош Радуловић Dominika, Rašo, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Богојављење 2018. Земун Лидија Миленковић, Таша, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Поуке.орг инфо, Rašo and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука