Ведран* Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Ооо! Алпаке! Јуанито да ли си имао прилике да се дружиш с њима? Јесу ли те пљунуле? Лидија Миленковић, Лапис Лазули and Hattori је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Ведран*, Phoebe, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Ми мадре у својој кухињи залива своју бакчу, своје ред хот чили паприке и осталу фауну Dominika, Trifke, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 el jardin de su madre es muy pequeno pero es muy hermoso tambien! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Phoebe and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 3 минута, Ведран* рече el jardin de su madre es muy pequeno pero es muy hermoso tambien! Muchas gracias, querido hermano Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 7 минута, Лидија Миленковић рече Muchas gracias, querido hermano de nada Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Мај ај Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 8 минута, Лидија Миленковић рече Мај ај Dokazano da plavooki ljudi vide dublje nego obični smrtnici i pametniji su Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 #sea #clouds #mountain Таша, ivanaika, Vladan :::. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 #autumncolors? #fog #trees Lady Godiva, ivanaika, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Vladan :::., Милан Ракић, Broken and 15 осталих је реаговао/ла на ово 6 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 Аристарх, Dominika, ivanaika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 #enterier #enterierdesign — at Supermarket Concept Store. Broken, Grizzly Adams, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 #shoes #bw — at Supermarket Concept Store. Juanito, Broken and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука