Ведран* Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Ооо! Алпаке! Јуанито да ли си имао прилике да се дружиш с њима? Јесу ли те пљунуле? Hattori, Лапис Лазули and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Таша, Phoebe, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Ми мадре у својој кухињи залива своју бакчу, своје ред хот чили паприке и осталу фауну Dominika, Trifke, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 el jardin de su madre es muy pequeno pero es muy hermoso tambien! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Ведран* and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 3 минута, Ведран* рече el jardin de su madre es muy pequeno pero es muy hermoso tambien! Muchas gracias, querido hermano Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 7 минута, Лидија Миленковић рече Muchas gracias, querido hermano de nada Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Мај ај Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 8 минута, Лидија Миленковић рече Мај ај Dokazano da plavooki ljudi vide dublje nego obični smrtnici i pametniji su Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 #sea #clouds #mountain Grizzly Adams, Матусал, Vladan :::. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 #autumncolors? #fog #trees ivanaika, Lady Godiva, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Vesna M, Broken, Lady Godiva and 15 осталих је реаговао/ла на ово 6 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 Аристарх, Dominika, Милан Ракић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 #enterier #enterierdesign — at Supermarket Concept Store. Grizzly Adams, Goku, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 #shoes #bw — at Supermarket Concept Store. Juanito, Grizzly Adams and Broken је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука