Bernard Написано Септембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 Рапсоди, Лапис Лазули, ivanaika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 #krofna #donut PredragVId, Млађони, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 Сисајд вонаби Лапис Лазули, Grizzly Adams, Lady Godiva and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Моја драга на егејском мору и грчким маслињацима... ana čarnojević, Lady Godiva, PredragVId and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Рапсоди, Grizzly Adams, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 #bw #street #grafitti #blackcat Grizzly Adams, Juanito, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 #street #grafitti #blackcat PredragVId and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 On 9/26/2017 at 23:26, Tavita рече Кукуљице у Кући лептира, у Бечу. Како си ухватила ову трансформацију? лепо је PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 5 минута, Mиљан Л. рече Како си ухватила ову трансформацију? лепо је Сасвим случајно. Кукуљица има доста, на све стране. Тако да их и није тешко ухватити у трансформацији. Она се не дешава тако брзо, што зависи и од врсте. Углавном већи лептири спорије излазе и дадну ти фино времена за фокус и неколико фотографија Аристарх, Млађони and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Маца Аристарх, Vladan :::., Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Зештрасе ББ, ТОП 6, поглед на Траунштајн. PredragVId, ivanaika, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 3 часа, Зосима рече Моја драга на егејском мору и грчким маслињацима... Zoske brate propustio sam da si se ozenio/uvezao! Cestitam od srca! Зосима је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 Успомена, рад једног турског калиграфа Махмута. П.С. Већ је почео да бледи. Рапсоди, Аристарх, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 пре 1 сат, Mиљан Л. рече Дивно кадрирање! Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 Овај се мало боље сачувао. Аристарх, Lady Godiva and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука