Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 36 минута, Аурор рече

You monster!

Један сам шаптач паткама.

Кад су дошли лабудови, парти је завршио моментално. Не, нису патке биле те које су се уплашиле... 

Подели на овим сајтовима

img1207.jpg

img1229.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Tavita рече

Је л' ово ласером украшавано?

Imaju sabloni. Samo naslonis preko zita i posipas odozgo cimet ili sta god vec zelis.

• Свиђа ми се 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Danijela рече

Imaju sabloni. Samo naslonis preko zita i posipas odozgo cimet ili sta god vec zelis.

Претпоставила сам. Мислим да би се ти шаблони могли и ручно направити. Испринташ мотив на папиру веће грамаже и скалпелом стрпљиво исјечеш.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, pahulja рече

pilici moji emoji6.pngemoji179.png

Svi ste u kavezu? Ili je ovo vizuelna alegorija ogranicenosti postojanja? Avaj...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Djapa рече

CNC masina za kompjutersko rezbarenje, graviranje i isecanje kolaca, torti, hleba i ostalih djakonija. To se zove profi poslasticar :D 

"ЦНЦ" молитве - узвишене, прецизне, пуне љубави према Христу и православљу. 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...