Tavita Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 36 минута, Аурор рече You monster! Један сам шаптач паткама. Кад су дошли лабудови, парти је завршио моментално. Не, нису патке биле те које су се уплашиле... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Рапсоди, Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 jutros, sa mog prozora... 21.09.2017. Grizzly Adams, Lady Godiva, Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Милан Ракић, Таша, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 Калуђерица, данас "Tamo daleko", Dominika, AnaLaz and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 пре 8 минута, PredragVId рече Калуђерица, данас Је л' ово ласером украшавано? AnaLaz, Juanito, "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 пре 21 минута, Tavita рече Је л' ово ласером украшавано? Ласером на срце. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 Зато је тако прецизно и лијепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 пре 45 минута, Tavita рече Је л' ово ласером украшавано? Imaju sabloni. Samo naslonis preko zita i posipas odozgo cimet ili sta god vec zelis. Tavita је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 пре 7 минута, Danijela рече Imaju sabloni. Samo naslonis preko zita i posipas odozgo cimet ili sta god vec zelis. Претпоставила сам. Мислим да би се ти шаблони могли и ручно направити. Испринташ мотив на папиру веће грамаже и скалпелом стрпљиво исјечеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 Tako se i radi. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 pilici moji [emoji6] [emoji179] drvce, AnaLaz and Таша је реаговао/ла на ово 2 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2017 пре 37 минута, pahulja рече pilici moji Svi ste u kavezu? Ili je ovo vizuelna alegorija ogranicenosti postojanja? Avaj... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 10 часа, PredragVId рече Калуђерица, данас CNC masina za kompjutersko rezbarenje, graviranje i isecanje kolaca, torti, hleba i ostalih djakonija. To se zove profi poslasticar Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 пре 1 сат, Djapa рече CNC masina za kompjutersko rezbarenje, graviranje i isecanje kolaca, torti, hleba i ostalih djakonija. To se zove profi poslasticar "ЦНЦ" молитве - узвишене, прецизне, пуне љубави према Христу и православљу. Djapa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука