Juanito Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 -Владимир-, Рапсоди, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 Tavita, AnaLaz, drvce and 8 осталих је реаговао/ла на ово 6 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 Tavita, Dominika, Таша and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 пре 28 минута, Grizzly Adams рече Samo neke reke, planine, nebo, drvlje i kamenje... Šumski rendžer Adams -Владимир-, Dominika and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2017 Икона Пресвете Богородице Донске, црква Лазарица на Звездари (Данас, једноставно нисам одолео да је видим. Шта ћеш. Свако има неку своју слабост.) AnaLaz, "Tamo daleko", Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2017 #pazljivolizite #art? Dominika је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2017 пре 27 минута, PredragVId рече Икона Пресвете Богородице Донске, црква Лазарица на Звездари (Данас, једноставно нисам одолео да је видим. Шта ћеш. Свако има неку своју слабост.) Је л данас стигла икона? Не стижем да идем сад на Вечерње. Хоће ли бити неколико дана као и Стена Неразрушива? Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Септембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2017 пре 5 минута, AnaLaz рече Је л данас стигла икона? Не стижем да идем сад на Вечерње. Хоће ли бити неколико дана као и Стена Неразрушива? Јесте. Биће у Лазарици до недеље. Више на линку. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Септембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2017 пре 7 минута, PredragVId рече Јесте. Биће у Лазарици до недеље. Више на линку. Хвала на обавештењу. Ако Бог да, сутра идем. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 Dominika, Рапсоди, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Ово језеро је на 3000 метара Tavita, Phoebe, Tumaralo. and 11 осталих је реаговао/ла на ово 10 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 За ручак - пачетина. Juanito, Рапсоди, Аурор and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 4 часа, Tavita рече За ручак - пачетина. You monster! Vladan :::., drvce and Tavita је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 On 19.9.2017. at 0:14, Аурор рече Šumski rendžer Adams Нешто си ти то побркао. Не може и ренџер и Гризли.. Grizzly Adams, Juanito and Аурор је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 2 минута, Lady Godiva рече Нешто си ти то побркао. Не може и ренџер и Гризли.. Drž'te komunjaru! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука