АлександраВ Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Оно када те муж отме са посла и поведе са собом на службени пут Припреме за EXIT AnaLaz, Рапсоди, Iulianus and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 16 минута, АлександраВ рече Оно када те муж отме са посла и поведе са собом на службени пут Припреме за EXIT ди су оне две цуре с` "билбордера"? Iulianus and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 ... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Управо сада, Драшко рече ... Драле ост`о б(р)ез текс`а Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 11 минута, Милан Ракић рече ди су оне две цуре с` "билбордера"? Све ја то растерала пре 11 минута, Милан Ракић рече Драле ост`о б(р)ез текс`а Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 1 сат, Милан Ракић рече Драле ост`о б(р)ез текс`а Htedoh da postavim slikicu neku Al nije uspelo Sanja Т., АлександраВ and Trifke је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 #thekillers АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 #thekillers АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 Trifke, АлександраВ, Жика and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 Рапсоди, АлександраВ, Rassoban and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 Имао сам јуче прилику, што ми је уједно, била велика част и на неки начин привилегија, да посетим Бели Двор, и предавање мотивационог говорника Ника Вујићића. Размишљам, да одвојим данашње поподне, и напишем једну малу репортажу о Нику и утисцима са Белог Двора, али пошто су се неки прошли пут, пре пар дана "доста саблазнили", прво бих да вас питам. има ли ко против, и какве су вам реакције на ову тему? Наиме, Ник је рођен као тежак инвалид. Да вас чујем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 АлександраВ, PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 1 hour ago, Desiderius Erasmus рече Zašto bi se neko sablažnjavao? Čovek je veliki borac i vredi ga čuti... Па, Ник, је рођен без руку и ногу, можда некоме буду непријатне такве фотографије. Желео бих то унапред да знам, а не после да виђам непристојне коментаре. По неко ће се сигурно саблазнити. Што себи, да навлачим беду на врат? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 пре 9 минута, PredragVId рече Па, Ник, је рођен без руку и ногу, можда некоме буду непријатне такве фотографије. Желео бих то унапред да знам, а не после да виђам непристојне коментаре. По неко ће се сигурно саблазнити. Што себи, да навлачим беду на врат? Дај, Предраже.. Па какве везе има што нема руке и ноге? Само ти постављај фотке и пренеси нам своје утиске. А ако неко нешто лоше каже, ја ћу га лично Војвода7, Trifke and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 пре 2 часа, Lady Godiva рече Дај, Предраже.. Па какве везе има што нема руке и ноге? Само ти постављај фотке и пренеси нам своје утиске. А ако неко нешто лоше каже, ја ћу га лично Malo slatko crveno i veoma opasno. Sta je to? ... "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука